Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Πέθανε ο Μάκης Ψωμιάδης ...




Αιφνίδια από ανακοπή καρδιάς έφυγε από την ζωή ο Μάκης Ψωμιάδης.

- Μεταφέρθηκε τα ξημερώματα στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του
- Ο Μάκης Ψωμιάδης ήταν Πρόεδρος της ΑΕΚ, ανέλαβε πρώτα την μπασκετική και μετά την ποδοσφαιρική
- Πέρασε μεγάλο μέρος της ζωής του στην φυλακή - Ήταν γιος ιερέα και γεννήθηκε στην Καβάλα
Την τελευταία του πνοή άφησε ο Μάκης Ψωμιάδης στις 3 τα ξημερώματα προδομένος από την καρδιά του σε ηλικία 67 ετών. Ο επιχειρηματίας υπέστη έμφραγμα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «ΕΛΠΙΣ» όπου οι γιατροί απλά διαπίστωσαν το θάνατό του.
Ο Ψωμιάδης υπήρξε μια έντονη προσωπικότητα στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και της αθηναϊκής νυχτερινής διασκέδασης.Ο πρώην ποδοσφαιρικός παράγοντας της ΑΕΚ, γεννήθηκε στην Καβάλα και από πολύ μικρή ηλικία εκδήλωσε την αγάπη του για την Ένωση, στα διοικητικά της οποίας μπήκε το 1988 όπου εκλέχτηκε πρόεδρος της ερασιτεχνικής. Ανέλαβε το τμήμα μπάσκετ όπου προκάλεσε πάταγο για την εποχή με το ποσό των 170 εκατ. δραχμών για τη μεταγραφή του Νάσου Γαλακτερού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com