Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

ΠΕΙΡΑΙΑΣ:ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ: ΛΕΒΕΝΤΗΣ, H.ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ, ΔΗΜΗΤ. ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΑΚΗΣ!!!


Ο Αλέξης Τσίπρας γύρισε την πλάτη στον αρχιεπίσκοπο Σεραφείμ εξαιτίας του συμφώνου συμβίωσης!
Το περιστέρι στον Πειραιά άφησε ελεύθερο ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Μώραλης.
Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας, ο οποίος αποδοκιμάστηκε από ναυτεργάτες.
Απών και ο Προκόπης Παυλόπουλος.
ΟΙ ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΙΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕΡΑΦΕΙΜ
Έξαλλος έγινε ο Μητροπολίτης Σεραφείμ, ο οποίος σε δηλώσεις τόνισε: “Ανακάλεσε (σ.σ. η κυβέρνηση) την κρατική τηλεόραση, η οποία επί δεκαετίες μεταδίδει στα πέρατα της Γης την τελετή των Θεοφανείων, στο πρώτο λιμάνι της χώρας. Δυστυχώς, έχουμε μία κυβέρνηση, η οποία εξελέγη μεν δημοκρατικώς, εκμεταλλευόμενη την οικονομική τραγωδία της χώρας, αλλά πάσχει από όζουσα φασίζουσα νοοτροπία και από εμπάθεια και εκδικητικότητα”.
Ο μοναδικός πολιτικός αρχηγός που παρέστη στον καθαγιασμό των υδάτων ήταν ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης. Παρόντες επίσηςο Ηλίας Κασιδιάρης από τη Χρυσή Αυγή, ο Γιάννης Τραγάκης από τη Νέα Δημοκρατία, ο Δημήτρης Καμμένος και από τους Ανεξάρτητους Έλληνες
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ…
Απ’ όλα έχει ο φετινός εορτασμός των Θεοφανίων. Όπως αναφέρουν οι πηγές του ρεπορτάζ , μπλοκ της Λαϊκής Ενότητας, παρουσία του Παναγιώτη Λαφαζάνη, και μέλη της ομοφυλόφιλικης κοινότητας πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας εξω αυτή την ώρα από τον Ιερό Ναο της Αγίας Τριάδας στον Πειραιά, όπου τελείται η λειτουργία των Θεοφανείων.Μεταξύ άλλων διαμαρτύρονται για τις ιδιωτικοποιήσεις, το ασφαλιστικό αλλά και τη στάση του μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ, στο σύμφωνο συμβίωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com