Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ;


Kύριε Διευθυντά,
Στο Κιόσκι, στην είσοδο του αύλειου χώρου των κατοικιών των αξιωματικών του Στρατού, τους τελευταίους μήνες βρίσκονται μονίμως νυχθημερόν φαντάροι που φυλάγουν σκοπιά. Στο θέαμα αυτό εύλογα αναρωτιόμαστε, τι φυλάνε οι στρατιώτες καθώς απ’ ό,τι γνωρίζουμε, στην περιοχή και στο συγκεκριμένο σημείο δεν υπάρχουν στρατιωτικές εγκαταστάσεις. Έχει μήπως προκύψει κάποιο πρόβλημα τον τελευταίο καιρό, που ανάγκασε τη στρατιωτική διοίκηση να βάλει σκοπιά σε ένα χώρο ιδιωτικό; Τα επισημαίνουμε όλα αυτά γιατί απ’ ό,τι γνωρίζουμε ποτέ στο παρελθόν δεν έστεκε εκεί σκοπιά και το γεγονός σχολιάζεται από τους περαστικούς του πολυσύχναστου αυτού δρόμου, αλλά έχει κάνει εντύπωση και στους περιοίκους! Υπάρχει κάποια εξήγηση ή αποτελεί αυθαιρεσία που πρέπει να ...εξαλειφθεί;
Διαπορών Μυτιληνιός.


























http://emprosnet.gr/blogs/ta-diktika/80066-diktika-1412016



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com