Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Η επίθεση στην Κοινωνική Ασφάλιση είναι αιτία πολέμου!...


Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, διατηρώντας όλους τους νόμους και τις πολιτικές αποφάσεις των προηγούμενων κυβερνήσεων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, κατέθεσε το νέο σχέδιο νόμου για το ασφαλιστικό το οποίο θεωρεί  δήθεν απαραίτητο  για τη σωτηρία του ασφαλιστικού συστήματος.

Σύμφωνα με την πρόταση της κυβέρνησης εως τον Ιούλιο του 2018 προβλέπεται η προστασία των ήδη καταβαλλόμενων συντάξεων ενω αντίθετα, άμεσες θα είναι οι περικοπές για όσους συνταξιοδοτηθούν από το 2016.

Ο πρωθυπουργός όλο το προηγούμενο διάστημα δεσμευόταν για προστασία των συντάξεων.
Στο σχέδιο νόμου όμως που κατέθεσε ο κ. Κατρούγκαλος περιλαμβάνει μια σειρά νέων κάθετων μειώσεων για τους ασφαλισμένους που θα συνταξιοδοτηθούν από την 1/1/2016 αλλά και μεταχρονολογημένες περικοπές για τους ήδη συνταξιούχους.

  Επί δεκαετίες τα ασφαλιστικά μας ταμεία με κύρια ευθύνη των κυβερνήσεων  ΠΑΣΟΚ- Ν.Δ, έχουν υποστεί τεράστια ληστεία  ενώ δεν μπορεί οι δήμιοι να παρουσιάζονται ως σωτήρες ασφαλιστικού συστήματος. Το ασφαλιστικό σύστημα δεν πρόκειται να σωθεί με νέες μειώσεις στις συντάξεις αφού ήδη έχουν μειωθεί δραματικά αλλά ο μόνος τρόπος είναι η αντιμετώπιση της εισφοροδιαφυγής, η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και η εφαρμογή αποτελεσματικής πολιτικής ανάπτυξης.

 Καλούμε τίς Ομοσπονδίες των Σωμάτων Ασφαλείας   σε συνεργασία με τα υπόλοιπα συνδικάτα και τον Ελληνικό λαό να οργανώσουν την αντίσταση ενάντια στο νέο νέο αντιασφαλιστικό Αρμαγεδδώνα που μας οδηγεί  για μια ακόμη φορά στην εξαθλίωση.
 Το ασφαλιστικό νομοσχέδιο μπορεί να ανατραπεί μόνο με οργανωμένη μαζική δράση !

                   Η επίθεση στην Κοινωνική Ασφάλιση είναι αιτία πολέμου!

                                                 Η  Γραμματεία της 
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ  ΑΘΗΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com