Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016

ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΔ: ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ για λογαριασμό της Αμερικανικής Πρεσβείας!...


Ο προεκλογικός αγώνας των δυο συνυποψηφίων για την ηγεσία της ΝΔ, συνεχίζεται με πυρετώδεις ρυθμούς, τόσο στο προσκήνιο (τηλεοράσεις, ραδιόφωνα, εφημερίδες, διαδίκτυο) όσο και στο παρασκήνιο (τηλέφωνα, sms, ζυμώσεις στελεχών).
Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ξεκίνησε την κούρσα του τελικού με το προβάδισμα του Α Γύρου, όμως λίγα 24ωρα μετά, το κλίμα εντός της εκλογικής βάσης της ΝΔ φαίνεται να έχει αλλάξει σημαντικά!
Αυτό έδειξε το χθεσινό αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Piraeuspress.gr, σχετικά με την πρώτη κρυφή δημοσκόπηση που έλαβε στα χέρια του ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και τον κατατάσσει δεύτερο…
Αυτό διαφαίνεται και σήμερα, με την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του 24ωρου, σχετικά με τα δημοσκοπικά αποτελέσματα που έχουν ”καταφθάσει” στην Αμερικανική Πρεσβεία!
ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ:
Υπενθυμίζουμε, ότι η Αμερικανική Πρεσβεία, ήταν η μόνη που είχε τις σωστές προβλέψεις ακόμα και στην πρώτη εκλογική διαδικασία κατά την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε πρώτο κόμμα, όταν όλες οι δημοσκοπικές εταιρίες έγραφαν μια μαύρη σελίδα στο βιβλίο της ιστορικής τους διαδρομής…
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ:
Σύμφωνα με εγκυρότατες πηγές του 24ωρου, η πρώτη δημοσκόπηση που διενεργήθηκε για λογαριασμό της Αμερικανικής Πρεσβείας, δείχνει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μόλις σε λίγες ημέρες, κατάφερε να εξαερώσει τη διαφορά των 10 ποσοστιαίων μονάδων που είχε εξασφαλίσει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης από τον Α Γύρο.
Μάλιστα, παρατηρώντας τους περισσότερους ποιοτικούς δείκτες (παράσταση νίκης, συσπείρωση, υποστηρικτές Άδωνι-Τζιτζικώστα, θετικές γνώμες εντός ΝΔ, διάθεση για ριζικές αλλαγές εντός και εκτός κόμματος, αντιπολίτευση στον Αλέξη Τσίπρα), ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίζεται σαφώς ενισχυμένος και στα περισσότερα σημεία έχει ήδη προσπεράσει τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.
Παρόλο λοιπόν που τα ποσοστά δείχνουν ότι προς το παρόν μιλάμε για το απόλυτο ντέρμπι, μιας και κινούνται στα όρια του στατιστικού λάθους, (Μητσοτάκης 50,5% – Μεϊμαράκης 49,5%), ωστόσο η Αμερικανική Πρεσβεία δίνει τόσο το ”ψυχολογικό προβάδισμα” στα νούμερα όσο και το πραγματικό προβάδισμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη, λόγω της προοπτικής που διαφαίνεται από την επόμενη κιόλας του πρώτου γύρου.
Για αυτό το λόγο και στην παράσταση νίκης, η ψαλίδα ανοίγει ελαφρώς υπέρ του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος καταλαμβάνει ποσοστό 52,5% έναντι 47,5% του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ & ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ:
Αυτό που επισημαίνεται στην τελευταία σελίδα της δημοσκοπικής έρευνας που διενεργήθηκε για λογαριασμό της Αμερικανικής Πρεσβείας, είναι ότι καθοριστικό ρόλο θα παίξουν τόσο οι επιλογές που θα γίνουν από τα επιτελεία των υποψηφίων σε επικοινωνιακό επίπεδο, όπως επίσης και η συμμετοχή που θα καταγραφεί τη 10η του Ιανουαρίου.
Και μάλιστα, αναφέρεται χαρακτηριστικά, ότι εάν δούμε να συμφωνείται τηλεοπτικό debate των δυο υποψηφίων, θα σημαίνει ότι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα είναι αρκετά ”πιεσμένος” δημοσκοπικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com