Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016

ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ...


Σε συστάσεις στους Αμερικανούς πολίτες ότι εν όψει της Πρωτοχρονιάς παραμένουν οι προειδοποιήσεις για τρομοκρατικές επιθέσεις προχώρησε η αμερικανική πρεσβεία στην Ελλάδα.
Σε ανακοίνωσή της, η πρεσβεία των ΗΠΑ καλεί τους ταξιδιώτες να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διάρκεια της περιόδου των διακοπών και σε φεστιβάλ ή γιορτές, συμπεριλαμβανομένων των αγορών.
«Να είστε ενήμεροι για το άμεσο περιβάλλον και να αποφεύγετε τα μεγάλα πλήθη και τα πολυσύχναστα μέρη» τονίζει χαρακτηριστικά η πρεσβεία.
Στο μήνυμά της η πρεσβεία επισημαίνει σε όλους τους επισκέπτες από τις ΗΠΑ ή όσους κατοικούν στην Ελλάδα να λαμβάνουν τα κατάλληλα μέτρα για την ενίσχυση της προσωπικής τους ασφάλειας.
Υπάρχει μια συνεχής απειλή στην Ευρώπη από άτομα που σχεδιάζουν επιθέσεις εμπνευσμένες από μεγάλες τρομοκρατικές οργανώσεις, αλλά διεξάγεται σε ατομική βάση, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com