Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

ΔEN ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΤΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ "ΚΟΥΡΕΜΑ" 15% ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ €800 !!!



Προσαρμογές και παρεμβάσεις για την εξοικονόμηση 4,2 δισ.ευρώ προβλέπει το Μνημόνιο - «Η εθνική σύνταξη στο 60% του ενδιάμεσου εισοδήματος» λέει ο υφυπουργός Εργασίας
Την δραματική κατάσταση που επικρατεί στο ασφαλιστικό σύστημα της χώρας περιέγραψε ο υφυπουργός Εργασίας Αναστάσιος Πετρόπουλος μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2016.

Ο υφυπουργός Εργασίας παραδέχθηκε ότι για το νέο έτος η κυβέρνηση καλείται να υλοποιήσει μνημονιακές δεσμεύσεις ύψους 4,2 δισ. ευρώ, υποστήριξε όμως ότι οι συγκεκριμένες δεσμεύσεις είχαν αναληφθεί επι διακυβέρνησης ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Αίσθηση πάντως προκάλεσε το γεγονός ότι ο υπουργός δεν διέψευσε και δεν τοποθετήθηκε για τα δημοσιεύματα που παρουσιάζουν την νέα επώδυνη πρόταση των δανειστών για τις συντάξεις. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα το «κουαρτέτο» ζητά μείωση 15% των συντάξεων άνω των 800 ευρώ ή «τσεκούρι» 30% σε συντάξεις άνω των 1.000 ευρώ ή οριζόντια μείωση 6% σε όλες τις συντάξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com