Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Ο Τσίπρας Δεν Εμπιστεύεται τον Καμμένο!!!


Την οργή του βουλευτή και πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου προκάλεσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος με αναφορές σε PSI και υποβρύχια. Όμως, ο Βενιζέλος δεν άφησε τίποτε να πέσει κάτω υποστηρίζοντας πως: «Ο Τσίπρας αφαίρεσε αρμοδιότητα από τον Καμμένο γιατί δεν τον εμπιστεύεται».

Η προσπάθεια του Πάνου Καμμένου να επιτεθεί εκ νέου στον Ευάγγελο Βενιζέλο προκάλεσε την οργή του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ ο οποίος θυμήθηκε την εποχή που ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ τον… συμπαθούσε και ήταν… οπαδός του! Γι’ αυτή τη νύξη ο Πάνος Καμμένος αρκέστηκε να απαντήσει με ένα άβολο χαμόγελο…
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος χαρακτήρισε θλιβερό «για τη Βουλή και την Κυβέρνηση, ο υπουργός Άμυνας να μην γνωρίζει τα δεδομένα, είτε να τα αντιστρέφει εν ψυχρώ με διάθεση εγκληματική» όταν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας τον κατηγόρησε για την υπόθεση των υποβρυχίων και ανέφερε με σχεδόν παραληρηματικό ύφος την υπόθεση του Ισκαντάρ Σαφά «του ανθρώπου που μας φέρατε ως σωτήρα και άρπαξε 500 εκατομμύρια κι έφυγε!»
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος απάντησε πως δεν έχει καμία ευθύνη γι’ αυτό και πως έπρεπε να το γνωρίζει αυτό ένας υπουργός Εθνικής Άμυνας. Ο Πάνος Καμμένος συνέχισε, βέβαια, αναφέροντας κάποιο ταξίδι του Βενιζέλου με τον Νίκο Παπανδρέου στο Αμπου Ντάμπι με το προεδρικό αεροσκάφος.
Σε αυτό το σημείο ήταν που ο Ευάγγελος Βενιζέλος κυριολεκτικά «πετάχτηκε ως ταύρος εν υαλοπωλείο» φωνάζοντας: «Ξέρετε ότι αυτά έγιναν με άλλα πρόσωπα χωρίς την δική μου συμμετοχή… και τότε ήσασταν οπαδός μου την εποχή εκείνη! Είστε ένοχος βαριάς συκοφαντίας και άσχετος με το χαρτοφυλάκιο σας!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com