Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟΥΣ… ΑΣΠΟΝΔΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ...


Σε μια εντυπωσιακή προβολή των πολιτικών ηγετών που ταχτήκαν από την αρχή της ρώσο τουρκικής κρίσης ενάντια στην Τουρκία, η φιλοκυβερνητική τουρκική εφημερίδα Sabah, πoυ εκφράζει το στενό περιβάλλον του Τούρκου πρόεδρου Ταγίπ Ερντογάν, ( γι αυτό και έχουν σημασία αυτά που γράφει), ο πρωθυπουργός της Ελλάδας κ Τσίπρας έχει περίοπτη θέση, γεγονός που σίγουρα δεν προοιωνίζει κάτι το θετικό από τουρκικής πλευράς.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με την τούρκικη εφημερίδα, από τη αρχή της μεγάλης κρίσης που ξέσπασε μεταξύ Τουρκίας και Ρωσίας αυτοί είναι οι ηγέτες αυτοί έσπευσαν να ταχτούν με το πλευρό της Ρωσίας και εναντίον της Τουρκίας. Μεταξύ των ηγετών αυτών, σύμφωνα πάντα με την τουρκική εφημερίδα, βρίσκονται φυσικά ο πρόεδρος της Συρίας, Μπασέρ Άσαντ, ο πρόεδρος της Ομόσπονδης Ρωσικής Δημοκρατίας της Τσετσενίας, Ramzan Kadirov, o… Έλληνας πρωθυπουργός, (?), κ Τσίπρας, ο πρόεδρος της Βορείου Κορέας, Kimg Jong-Un και ο ηγέτης του Ιράν, Hasan Ruhani.
Το εντυπωσιακό είναι πως σε όλους αυτούς τους εχθρούς της Τουρκίας που εκδηλωθήκαν με την ρωσοτουρκική κρίση, η Sabah συμπεριλαβαίνει και το τουρκικό συγκρότημα των ΜΜΕ, Doğan Medya, στο οποίο ανήκει η τουρκική εφημερίδα Hurriyet, τα Ιδρύματα του Φετουλάχ Γκιουλέν, καθώς και το φιλοκουρδικό κόμμα HDP και φυσικά το κουρδικό ΡΚΚ.
Όλοι αυτοί συμπεριλαμβανομένου και του… κ Τσίπρα, σύμφωνα με την Sabah, συνωμοτούν μαζί με τον Ρωσο πρόεδρο Βλαδιμήρ Πούτιν να καταστρέψουν την Τουρκία.
Όπως φαίνεται, «ο φόβος φυλάει τα έρμα» και από εδώ και πέρα οι Τούρκοι θα φοβούνται και… την σκιά τους!














ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com