Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΣ ΡΩΣΙΚΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ !...


Σχέδιο ολοκληρωτικού αεροπορικού αποκλεισμού και γεωγραφικής απομόνωσης της Τουρκίας βρίσκεται σε εξέλιξη, όπως αναφέρει ο τουρκικός τύπος τονίζοντας πως η κρίση της 24ης Νοεμβρίου με την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους ακόμα δεν έχει δείξει τις κύριες συνέπειες της.
Όπως αναφέρουν τα στοιχεία που παραθέτονται, η Ρωσία προχωρεί στην ανάπτυξη των πυραυλικών της συστημάτων γύρω από την Τουρκία δημιουργώντας ένα ασφυκτικό κλοιό για τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις που ήδη αισθάνονται σαν να βρίσκονται μέσα σε ένα αόρατο πύρινο κλουβί.
5667421bc03c0e1fd0a5cfc3Συγκεκριμένα η εγκατάσταση πυραυλικών συστημάτων S-400 στην Κριμαία βόρεια της Τουρκίας, στη συνέχεια η εγκατάσταση S-400 στην ρωσική βάση Himeymin της Λαττάκειας στην Συρία στο νότιο άκρο της Τουρκίας και παράλληλα η εγκατάσταση στην Αρμενία κοντά στα σύνορα με την Τουρκία εκτός των πυραύλων πολεμικών ελικόπτερων και αρμάτων μάχης Mi-24, έχουν δημιουργήσει μια ασφυκτική περικύκλωση που ήδη έχει θορυβήσει σε μεγάλο βαθμό την Άγκυρα.
Εκτός από αυτές τις κινήσεις, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από την τουρκική πρωτεύουσα, οι Ρώσοι έχουν εγκαταστήσει στην ναυτική βάση τους στην Tarrtus της Συρίας πυραύλους Kalibar με βεληνεκές 2.500 χιλιόμετρα ενώ παράλληλα έχει φτάσει στη βάση και το ρωσικό υποβρύχιο, Rostov-on-Don, δημιουργώντας ένα ουσιαστικό αποκλεισμό για στις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις. Πέραν τούτων έχει κινητοποιηθεί και ο ρωσικός στόλος της Κασπία που είναι επανδρωμένος με πυραύλους S-300 οι οποίοι έχουν στραφεί προς την Τουρκιά έτοιμοι να πυροδοτηθούν.
Σα να μην έφταναν όλα αυτά, η κρίση με το Ιράκ δημιουργεί άλλο ένα μέτωπο κατά της Τουρκίας ενώ στην Άγκυρα έφτασαν πληροφορίες για συνομιλίες της ρωσικής ηγεσίας με την κυπριακή κυβέρνηση για δημιουργία βάσης στην Κύπρο, εξέλιξη που θα είναι το τελειωτικό χτύπημα περικύκλωσης της Τουρκίας.
Τι τους μένει τους Τούρκους με όλα αυτά ? Η Ελλάδα ???


















ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com