Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΝΟΥΔΟΥΛΑ ...


Γράφει ο Αντίοχος.
Αναμενόμενα –για όποιον έχει μάτια και βλέπει- ήταν τα αποτελέσματα των εκλογών στην νουδούλα!
Ήταν απίθανο να χάσει ο Βαγγέλας, από τη στιγμή που είχε την υποστήριξη του Κωστάκη. Και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα εκλεγεί αυτός στον δεύτερο γύρο κι έτσι από «προσωρινός» θα γίνει μόνιμος – μέχρι το επόμενο εκλογικό στραπάτσο…
Ο γιός του Μητσοτάκη έκανε την έκπληξη και θα είναι πλέον το νούμερο δύο. Κάτι που πριν από λίγο καιρό δε θα φανταζόταν ούτε στον… ύπνο του!
Ο «άφθαρτος Τζίτζι» απεδείχθη «λίγο τίποτα με μπόλικο καθόλου» (όπως τον χαρακτήρισα μόλις ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά του…). Εφόσον δε έχασε και τη δεύτερη θέση, τελείωσε εδώ οριστικά η πολιτική του καριέρα! Ούτε στην νουδούλα μπορεί να παίξει ρόλο, ούτε να φύγει και να κάνει δικό του κόμμα μπορεί. Τέρμα τα δίφραγκα!
Ομοίως τελείωσε και η πολιτική καριέρα του αντιπαθέστατου (από όλους!) υπασπιστή του κ. Μάκη (του… Mykonian), που για πολλούς είναι η αιτία που ο «άφθαρτος Τζίτζι» έχασε τη δεύτερη θέση!
Ο… ξακουστός Μπουμπούκος, προσέθεσε μια εύθυμη νότα στην όλη υπόθεση και θα’ χει κάτι να διηγείται στα εγγονάκια του. Πάει κι αυτός, μέχρις εδώ ήτανε, μας τελείωσε!
Αλλά, ο μεγάλος ηττημένος και στραπατσαρισμένος των χθεσινών εκλογών, ήταν ο Εφιάλτης της νουδούλας, φον Αντωνάκης Σαμαράς! Διάλεξε να τρέξει με δύο «άλογα» (τον «άφθαρτο» και τον Μπουμπούκο), προκειμένου να έχει τον έλεγχο της κατάστασης και κάποια στιγμή να επιστρέψει ως… θριαμβευτής (κατ’ επιβεβαίωση της παροιμίας που λέει ότι «μεταξύ των τυφλών βασιλεύει ο μονόφθαλμος), αλλά τα «άλογα» αποδείχθηκαν… «κουτσά».  Καιρός να του δίνει ο κύριος. Η τελευταία του ελπίδα χάθηκε! Όνειρο ήταν και πάει! 



















































































 http://ethnikismos.net/2015/12/21/%CF%84%CE%B1-%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%84%CE%B9%CF%83-%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B5%CF%83/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com