Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

ΜΥΤΙΛΗΝΗ :ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ (ΘΕΙΟΝ ΒΡΕΦΟΣ) ΣΤΗΝ ΦΑΤΝΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ !!!



 Γράφει η Νιόβη-Ταξιαρχία
Σόκ  έπαθαν αρκετοί  Λέσβιοι συντοπίτες μας όταν  αντίκρυσαν  την  βεβήλωση της Φάτνης των Χριστουγέννων  μέσα στην Ερμού ,και πιό συγκεκριμένα τον  Χριστό ώς  θείο βρέφος στην φάτνη με  ...μουστάκι  νεκροκεφαλή και ανάποδο σταυρό τα οποία έγιναν με μαρκαδόρο. Για όλους όσους γνωρίζουν την τοπική κοινωνία,είναι απολύτως βέβαιο, ότι δεν υπάρχει περίπτωση η συγκεκριμένη βεβήλωση να έγινε από  Μυτιληνιό νέο η παιδί,καθώς είναι βαθιά ,και ιδιαιτέρως πιστοι και θεοσεβούμενοι οι Λέσβιοι συμπολίτες μας. Δέν θα προβούμε σε υποθέσεις γιά το ποιοί το έκαναν, ποιός -ποιοί τόλμησαν να προσβάλλουν με αυτό τον τρόπο το θρησκευτικό αίσθημα των Λέσβιων,ας το σκεφθεί ο καθένας μόνος του, αλλά δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε ότι δεν είναι πρώτη φορά πού έχει συμβεί.















































 ΠΗΓΗ-http://xalesbos.blogspot.gr/2015/12/blog-post_81.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com