Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Η ΝΔ θα στηρίξει την ψηφοφορία για την αναγνώριση του Παλαιστινιακού κράτους ...


Την πρόθεση της Νέας Δημοκρατίας να στηρίξει την ψηφοφορία για την αναγνώριση του Παλαιστινιακού κράτους γνωστοποίησε ο κ. Γιάννης Πλακιωτάκης.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της συνάντησης επιτελείου της ΝΔ, υπό τον μεταβατικό πρόεδρο Γ. Πλακιωτάκη, με τον πρόεδρο της Παλαιστίνης, Mahmout Abbas, η ΝΔ εξέφρασε τη στήριξή της στη ψηφοφορία που θα γίνει , Τρίτη 22 Δεκεμβρίου, στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, για την αναγνώριση του Παλαιστινιακού κράτους.
Από την πλευρά της ΝΔ συμμετείχαν στη συνάντηση η βουλευτής του κόμματος Ντόρα Μπακογιάννη, ο υπεύθυνος του Τομέα Εξωτερικών της Ν.Δ. Γιώργος Κουμουτσάκος και ο γραμματέας Διεθνών Σχέσεων και Ε.Ε. του κόμματος Γιάννης Σμυρλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com