Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

Τσέχος πρόεδρος: Δεν υπάρχει προσφυγικό ρεύμα παρά μόνον οργανωμένη εισβολή!...


Πικρές αλήθειες για την εισβολή εξ’ Ανατολών απρόσκλητων στην Ευρώπη, που "πονάνε", είπε στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του ο πρόεδρος της Τσεχίας Μίλος Ζέμαν, τον οποίο επιχειρούν να εμφανίσουν ως… μέθυσο και γραφικό τύπο.
Ο Τσέχος πρόεδρος, λοιπόν, μίλησε για «οργανωμένη εισβολή» και κάλεσε τους νεαρούς άνδρες (που αποτελούν το 80% των «προσφύγων»…) από τη Συρία και το Ιράκ να «πάρουν τα όπλα» εναντίον του Ισλαμικού Κράτους αντί να φεύγουν από τις πατρίδες τους. Ιδού τι είπε:
«Είμαι βαθύτατα πεπεισμένος ότι βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια οργανωμένη εισβολή και όχι με μια αυθόρμητη κίνηση προσφύγων. Η μεγάλη πλειονότητα των παράνομων μεταναστών είναι νεαροί άνδρες, που έχουν καλή υγεία και είναι άγαμοι. Αναρωτιέμαι γιατί αυτοί οι άνδρες δεν παίρνουν τα όπλα για να αγωνιστούν για την ελευθερία της χώρας τους, εναντίον του Ισλαμικού Κράτους. Η φυγή τους, αντικειμενικά ενισχύει το Ισλαμικό Κράτος».
Την ίδια ώρα, επτά στους δέκα Τσέχους διαφωνούν με την είσοδο απρόσκλητων στη χώρα τους, σύμφωνα με μια πρόσφατη δημοσκόπηση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com