Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

[εικόνες]---Γυναίκες στα όπλα στο Ισραήλ: Οσονούπω και στην Ελλάδα ...



Εδώ και 14 χρόνια το 70% των μελών του πολύ σκληρού τάγματος που έχει αναλάβει τη φύλαξη των συνόρων του Ισραήλ προς την Αίγυπτο είναι γυναίκες.
Η στρατιωτική υπηρεσία για τις γυναίκες στο Ισραήλ είναι υποχρεωτική σχεδόν από την ίδρυση του κράτους, λόγω της δημογραφικής ανισορροπίας με τους Αραβες.
Πρακτικά βλέπουμε εικόνες από το ελληνικό μέλλον: Η απόλυτη δημογραφική ισορροπία με την Τουρκία θα φέρει μετά βεβαιότητος την υποχρεωτική στράτευση των γυναικών...
Ο κωδικός του γυνακείου ισραηλινού Τάγματος είναι «Καράκαλ», όνομα που έχει δανειστεί από μια γάτα της ερήμου που ζει στην Αφρική, την κεντρική Ασία και την νοτιοδυτική Ινδία. Πρόκειται για γάτες των οποίων το φύλο είναι σχεδόν δυσδιάκριτο. 
Το 2012 το Associated Press είχε μεταδώσει την πληροφορία για ανταλλαγή πυροβολισμών κατά μήκος των συνόρων του Ισραήλ και της Αιγύπτου, φέρνοντας στο προσκήνιο τις... Αμαζόνες του Ισραηλινού στρατού.
Σύμφωνα, μάλιστα, με το εν λόγω δημοσίευμα το τάγμα απάντησε σε επίθεση, τραυματίζοντας θανάσιμα τρεις άνδρες, ένας εκ των οποίων έπεσε νεκρός από τα πυρά γυναίκας στρατιώτη. 














defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com