Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ… ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 3ΗΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ!!!


Φαίνεται πως οι τριτομνημονιακοί συριζαίοι περνάνε τους Έλληνες για μεγάλα κορόιδα, γι’ αυτό επιχειρούν να τους κοροϊδέψουν για πολλοστή φορά.
Θυμάστε που στην προηγούμενη πανελλαδική απεργία της 12ης Νοεμβρίου, το Τμήμα Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ είχε εκδώσει ανακοίνωση με την οποία ζητούσε… συμμετοχή στην απεργία και τις διαδηλώσεις κατά της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, προκαλώντας τη γενική θυμηδία; Ε, λοιπόν, οι συριζαίοι πολιτικοί απατεώνες το επαναλαμβάνουν, ενόψει της αυριανής απεργίας. Ιδού τα χάλια τους:
«Τμ. Εργατικής Πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ για την απεργία της 3ης Δεκέμβρη: «Οι αγώνες του λαού θα νικήσουν»
Το Τμήμα Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους/ις εργαζόμενους/ες, τους/ις άνεργους/ες, τους/ις συνταξιούχους, τους νέους και τις νέες να συμμετέχουν μαζικά στην 24ωρη Γενική Απεργία που προκήρυξαν τα συνδικάτα την Πέμπτη 3 Δεκέμβρη, στην κεντρική απεργιακή συγκέντρωση της Αθήνας στις 11.00 στην Πλατεία Κλαυθμώνος και στις αντίστοιχες κινητοποιήσεις και συγκεντρώσεις των εργαζομένων σε όλη τη χώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com