Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

ΘΡΑΚΗ:AMΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ KOMMATOΣ DEB ...





Την Τετάρτη 4/11/2015 ο επικεφαλής του Πολιτικού Γραφείου της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα Ραφαέλ Ντίαζ και η επιτροπή που τον συνόδευε επισκέφτηκαν τα γραφεία του DEB και συναντήθηκαν με την ηγεσία του κόμματος.
Την επιτροπή των καλεσμένων υποδέχτηκαν ο πρόεδρος του κόμματος Μουσταφά Αλή Τσαβούς, οι αντιπρόεδροι Οζάν Αχμέτογλου και Χασάν Χασάν, ο Κοράι Χασάν-μέλος του Δ.Σ. του DEB, ο Αϊντίν Αχμέτ- σύμβουλος του προέδρου και η Λεϊλά Σαλίχογλου-διευθύντρια διεθνών σχέσεων.

Η ηγεσία του DEB περιέγραψε στους Αμερικανούς διπλωμάτες τα θέματα της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης τα οποία δεν λένε να επιλυθούν με τίποτε.
Στην συνάντηση στην οποία συζητήθηκαν ιδιαίτερα τα προβλήματα στον τομέα της παιδείας, ενώ τέθηκαν τα σχετικά με τα υπάρχοντα θέματα αιτήματα.

Έγινε αναφορά στις πολιτικές εξελίξεις και στα μεγάλα οικονομικά βάσανα που αντιμετωπίζουν την τελευταία περίοδο οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης. Επίσης η ηγεσία του DEB ανέφερε πως έχει προσδοκίες από την νέα κυβέρνηση. Οι διπλωμάτες ενημερώθηκαν επίσης για τις εργασίες του DEB.
Στο τέλος της επίσκεψης η ηγεσία του DEB εξέφρασε την ικανοποίηση της για την επίσκεψη, ενώ ο πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς χάρισε στην επιτροπή αναμνηστικά δώρα.


















http://www.debpartisi.org/indexY.php?s=detay&id=3909

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com