Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

ΕΝΩ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ "ΣΚΟΤΑΔΙ" ΠΑΡΑΤΥΠΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΡΕΥΜΑ......


Σε μάστιγα έχει εξελιχθεί η ρευματοκλοπή στην Ελλάδα αφού, μετά τους δεκάδες...
επιτήδειους επαγγελματίες που παρεμβαίνουν στους μετρητές τους και τους καταυλισμούς τσιγγάνων που φωτίζονται... δωρεάν απλώνοντας καλώδια από στύλους της Δ.Ε.Η., τώρα έμαθαν το ίδιο κόλπο και οι παράτυποι μετανάστες!
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Άρτας συνέλαβαν δυο νεαρούς από το Μπανγκλαντές επειδή βρίσκονταν παράνομα στην Ελλάδα, ενώ μάλιστα εκκρεμούσαν σε βάρος τους μέτρα απαγόρευσης εισόδου στη χώρα. Οι αλλοδαποί εντοπίστηκαν σε ένα παράπηγμα στο οποίο διέμεναν στην περιοχή Ελεούσα της Άρτας.

Κατά την έρευνα στην καλύβα, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι οι αλλοδαποί την ηλεκτροδοτούσαν παράνομα με καλώδια που είχαν απλώσει από έναν κοντινό στύλο, με κίνδυνο να υποστούν ηλεκτροπληξία οι ίδιοι ή όποιος περνούσε από εκεί! Τα καλώδια ξηλώθηκαν και οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας κατηγορούμενοι για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com