Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Απόρρητη έκθεση στις ΗΠΑ: Ο Αμπαούντ συντόνιζε τις επιθέσεις από την Αθήνα !...


Απόρρητη έκθεση των αμερικανικών υπηρεσιών είχε προειδοποιήσει από τον Μάιο του τρέχοντος έτους, ότι ο Αμπντελχαμίντ Αμπαούντ, ο «εγκέφαλος» των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι, οργάνωνε και συντόνιζε τις επιθέσεις της ομάδας του από την πρωτεύουσα της Ελλάδας, την Αθήνα.Το θέμα έβγαλε στη δημοσιότητα το δίκτυο Fox News και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, την έκθεση συνέταξαν το FBI και το αμερικανικό Εθνικό Αντιτρομοκρατικό Κέντρο του υπουργείου Ασφαλείας των ΗΠΑ. Σύμφωνα με την έκθεση, ο Αμπαούντ σχεδίαζε σύνθετες επιθέσεις σε ευρωπαϊκό έδαφος και συντόνιζε τις επιχειρήσεις από ασφαλές καταφύγιο στην Αθήνα. Ο Αμπαούντ χαρακτηρίζεται ως επικίνδυνος και τον συνδέουν με τις επιθέσεις του Ιανουαρίου στην πόλη Βερβιέ του Βελγίου.

«Ο Αμπαούντ διηύθυνε την επιχείρηση από ένα ασφαλές καταφύγιο στην Αθήνα, χρησιμοποιώντας κινητό τηλέφωνο. Άλλα μέλη της ομάδας επιχειρούσαν από διάφορες άλλες χώρες της Ευρώπης» αναφέρει χαρακτηριστικά η έκθεση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com