Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Πτώση για έκτη σερί βδομάδα στην τιμή του χρυσού ...


Σε χαμηλό πενταετίας το πολύτιμο μέταλλο, υποχώρησε στα 1.056,2 δολάρια ανά ουγγιά
Στη χαμηλότερη τιμή του την τελευταία πενταετία, μετά από πτώση έξι σερί εβδομάδων, υποχώρησε ο χρυσός. Τo συμβόλαιο με παράδοση Φεβρουαρίου υποχώρησε κατά 13,5 δολάρια ή 1,3% στα 1056,2 δολάρια ανά ουγγιά στην αγορά εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης.

Οι αναλυτές εκτιμούν πως, με φόντο το ισχυρό δολάριο, υπάρχει κι άλλο περιθώριο για υποχώρηση του χρυσού. Ο δείκτης ICE που αποτελεί μέτρο σύγκρισης του δολαρίου έναντι άλλων νομισμάτων βρίσκεται σε υψηλό οκταμήνου στις 100,2 μονάδες.

Επίσης προβλέπεται πως η επόμενη εβδομάδα θα είναι καθοριστική για την πορεία του πολύτιμου μετάλλου, καθώς αναμένονται τα στοιχεία απασχόλησης των ΗΠΑ για το Νοέμβριο (4 Δεκεμβρίου) και θα συντελέσουν καθοριστικά στις αποφάσεις της Fed για αύξηση επιτοκίων.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com