Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

«Περιμένω να ανακαλέσει ο κ. Σαμαράς...»!!!


Με απόφαση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ορίστηκε ο Γιάννης Πλακιωτάκης. Είναι προειδοποιητική βολή, ενημερώνουν οι συνεργάτες του.
«Ο κ. Μεϊμαράκης δίνει χρόνο στον κ. Σαμαρά να διαψεύσει την χθεσινή δήλωσή του ότι ο πρόεδρος της ΝΔ πρέπει να παραιτηθεί», προσθέτουν οι συνεργάτες του και δηλώνουν ότι σε περίπτωση που ο πρώην πρωθυπουργός διαψεύσει το δημοσίευμα του Εθνους δεν σκοπεύει να παραιτηθεί.

Τι σημαίνει ο ορισμός αντιπροέδρου
Ας σημειωθεί ότι ο Γιάννης Πλακιωτάκης είναι γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ. Ο κ. Μεϊμαράκης για να παραιτηθεί από πρόεδρος της ΝΔ πρέπει να ορίσει αντιπρόεδρο του κόμματος, ο οποίος θα ορισθεί μεταβατικός πρόεδρος για τις εβδομάδες που απομένουν ως την εκλογή νέου προέδρου.
Οι «δηλώσεις» του Αντώνη Σαμαρά που εκνεύρισαν τον Μεϊμαράκη
Σύμφωνα με ρεπορτάζ στο “Έθνος”, ο πρώην πρωθυπουργός φέρεται να έχει δηλώσει σε βουλευτές που επικοινώνησαν μαζί του, ότι “ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης δεν μπορεί να μείνει ως υπηρεσιακός πρόεδρος, μετά και το απόλυτο φιάσκο”.
Οι ίδιοι συνομιλητές του Αντώνη Σαμαρά υπογράμμιζαν ότι χρέη υπηρεσιακού προέδρου, στη θέση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, θα πρέπει να αναλάβει έναν βουλευτής, μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, ένα ουδέτερο πρόσωπο το οποίο θα εξασφαλίζει την εγκυρότητα των διαδικασιών, την ισότιμη μεταχείριση των υποψηφίων, και την ενότητα της Νέας Δημοκρατίας.

Το διαψεύδει ο πρώην πρωθυπουργός
Κύκλοι του πρώην πρωθυπουργού διαψεύδουν ότι υπήρξε ποτέ αυτή η συζήτηση και αναφέρουν ότι ο κ. Σαμαράς δεν έχει τοποθετηθεί ποτέ για το θέμα.
Η ίδια η εφημερίδα αναφέρει σήμερα ότι ο κ. Σαμαράς δεν έχει κάνει δήλωση στο Εθνος, ούτε η εφημερίδα αποτύπωνε δήλωση.
Από την πλευρά του ο κ. Μεϊμαράκης δηλώνει αποφασισμένος να παραιτηθεί από μεταβατικός πρόεδρος, εκτός αν ο κ. Σαμαράς διαψεύσει αυτές τις «δηλώσεις».
Στις 19:00 η συνεδρίαση της ΚΟ
Σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα θα γίνει απόψε στις 7 η συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ. Οι κκ. Καραμανλής και Σαμαράς δεν αναμένεται να είναι παρόντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com