Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Πανηγυρίζουν για τους πλειστηριασμούς ακινήτων!!!


Προ ημερών οι συριζαίοι παρέδωσαν τα σπίτια των Ελλήνων στους διεθνείς τοκογλύφους και τους τραπεζίτες. Τώρα με δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου πανηγυρίζουν για το «ανδραγάθημά» τους ενάντια στον δοκιμαζόμενο Ελληνικό Λαό.
Συγκεκριμένα, προ ημερών ψηφίστηκε από τη συγκυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ το πακέτο των μνημονιακών προαπαιτούμενων, εντός του οποίου προβλεπόταν ότι η προστασία από τους πλειστηριασμούς περιορίζεται σε σπίτια των οποίων η κατάσχεση είναι ασύμφορη για τις τράπεζες.
Τώρα, σε δηλώσεις της η Όλγα Γεροβασίλη, προέβη σε μία άνευ προηγούμενη πρόκληση εναντίον των Ελλήνων, πανηγυρίζοντας το γεγονός ότι για πρώτη φορά θα γίνουν πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας. Ιδού τι είπε: «Εξασφαλίσαμε την προστασία της πρώτης κατοικίας, παρά τις αρχικές ισχυρές αντιδράσεις των δανειστών και διατηρήσαμε τη ρύθμιση των 100 δόσεων χωρίς επί της ουσίας αλλαγές στο ισχύον καθεστώς»
Τα ψέμματα του Σαμαρά, του Βενιζέλου και του Παπανδρέου ωχριούν εμπρός στην προκλητική και αλαζονική στάση των συριζαίων. Από τη μία μεριά παραδίδουν τα σπίτια των Ελλήνων στους τοκογλύφους και από την άλλη πανηγυρίζουν για την δήθεν επιτυχία τους.
Σχετικά με το ζήτημα το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση«Σύριζα και Ανέλ είναι τα πιο χρήσιμα εργαλεία της Μέρκελ στην επιχείρηση υποδούλωσης και οικονομικής καταστροφής της Ελλάδος. Τα νέα εγκληματικά μνημονιακά μέτρα που επέβαλαν, πετούν στον δρόμο χιλιάδες συμπολίτες μας και προκαλούν ασφυξία στην ήδη διαλυμένη ελληνική οικονομία.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com