Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ του Δικηγόρου-Και διαδικτυακή έκκληση: «Βοηθήστε να βρεθεί ο Γιάννης»!...


Αγνοείται εδώ και 23 μέρες.

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης νεαρού δικηγόρου από την Κρήτη ο οποίος δεν έχει δώσει σημάδια ζωής εδώ και σχεδόν ένα μήνα και για το λόγο αυτό, συγγενείς και φίλοι προσπαθούν να “εκμεταλλευτούν” όλα τα μέσα που υπάρχουν για να βρεθεί μια άκρη στην μυστηριώδη αυτή υπόθεση.
Ηδη δημιουργήθηκε στο Facebook ειδική σελίδα, προκειμένου να είναι ευκολότερο αν υπάρξει κάποια εξέλιξη να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι, ενώ εκδόθηκε και σχετικό ALERT για εξαφάνιση ενηλίκου
Υπενθυμίζεται ότι μιλώντας στο Cretalive, η μητέρα του αγνοούμενου άνδρα, έκανε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει μαζί της αλλά και στον ίδιο της τον γιo, για τον οποίο πάντως εκφράζει φόβους ότι έπεσε θύμα απαγωγής
Σύμφωνα με την κυρία Αγαπάκη ο γιος της Γιάννης Αγαπάκης, αγνοείται εδώ και 23 ημέρες από την Κομοτηνή όπου ζει τα τελευταία χρόνια. Ο νεαρός άνδρας μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στη Νομική Σχολή Κομοτηνής επέλεξε να μείνει στην πόλη για να εργαστεί και παράλληλα να συνεχίσει τις σπουδές του σε ανώτερο επίπεδο.
Η ίδια φαίνεται πως ξαναζεί τον εφιάλτη της οικογένειας Γιακουμάκη. ” Μου λένε διάφορα. Πως τον είδαν εκεί, τον πέτυχαν εδώ. Δε θέλω να ζήσω όσα η οικογένεια του φοιτητή στα Γιάννενα. “, καταλήγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com