Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Σεξουαλικό σκάνδαλο: Τέσσερις ανώτατοι αξιωματικοί βγαίνουν με την ίδια γυναίκα!...


Οσμή σκανδάλου στο υπουργείο Άμυνας στη Βρετανία – Πρώην σύντροφος 27χρονης υπαλλήλου σε υπηρεσία του ΝΑΤΟ, καταγγέλλει με επιστολή του την ταυτόχρονη σχέση της με τέσσερις ανώτατους αξιωματικούς, εκ των οποίων ο ένας παντρεμένος με δύο παιδιά.
Ο Βρετανός Warren Howard, ένας άνθρωπος με στρατιωτικό υπόβαθρο, σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, απέστειλε στο υπουργείο Άμυνας επιστολή στην οποία αναφέρει ότι η 27χρονη, πρώην σύντροφός του, Laura Dixon, έχει ταυτόχρονα ερωτική σχέση με τρεις ανώτατους αξιωματικούς.
Στην επιστολή του ο άνδρας υποστηρίζει ότι η γυναίκα που εργάζεται στο Gloucester, ως πολιτική υπάλληλος στην υπηρεσία Allied Rapid Reaction Corps (ARRC), που υπάγεται στο ΝΑΤΟ, «προκειμένου να ικανοποιήσει τις ακραίες ερωτικές επιθυμίες της», έχει παράλληλα συνάψει ερωτική σχέση με ανώτατο αξιωματικό του στρατού, με δύο αξιωματικούς της RAF και με έναν παντρεμένο αξιωματικό από τις ΗΠΑ.
Ο Howard στην επίμαχη επιστολή, που δημοσιεύθηκε στην Mail on Sunday, αναφέρει ότι πριν κάνει την καταγγελία του, συμβουλεύθηκε νομικούς και τόνισε την ανησυχία του για τις πιθανές επιπτώσεις από το σκάνδαλο στην φήμη του βρετανικού υπουργείου Άμυνας.
Ο ίδιος, στην επιστολή του αναφέρει, ότι αν αποδειχθεί ότι οι εμπλεκόμενοι αξιωματικοί έχουν παραβιάσει τις οδηγίες για την συμπεριφορά που θα πρέπει να έχουν, τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική τους ζωή, τότε, ενδέχεται να βρεθούν αντιμέτωποι με το στρατοδικείο.
Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Telegraph, που επικοινώνησε με το υπουργείο Άμυνας, το υπουργείο επιβεβαίωσε ότι σχετική έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ, σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα, ένας από τους εμπλεκόμενους αξιωματικούς, που είναι παντρεμένος με δύο παιδιά, αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για την υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com