Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

BINTEO--Ποια είναι η Αυγή Βουτσινά που διέκοψε την ομιλία του A.Τσίπρα στη Βουλή ...


Μια επισκέπτρια που βρισκόταν στα θεωρεία της Βουλής διέκοψε τον Αλέξη Τσίπρα κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια για το πολυνομοσχέδιο.

Η γυναίκα σηκώθηκε όρθια και φώναξε προς τον πρωθυπουργό: «Ο ελληνικός λαός, κ. Τσιπρα, ψήφισε «όχι» στο δημοψήφισμα»

Δεν είναι ωστόσο η πρώτη φορά που ο τρόπος διαμαρτυρίας της συγκεκριμένης γυναίκας γίνεται είδηση. Το όνομά της είναι Αυγή Βουτσινά. Το πρόσωπό της ίσως κάτι σας θυμίζει. Όμως που την έχουμε ξαναδεί;

Η Αυγή Βουτσινά από τον Άλιμο ιδιωτική υπάλληλος και ιδρύτρια της κίνησης πολιτών «Επιχειρείν» είχε πρωτοεμφανιστεί στην εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου “στον ενικό” στις αρχές Δεκεμβρίου του 2013.

«Ο αδερφός μου είναι ΑμεΑ» είπε η ομιλούσα κ. Βουτσινά Αυγή στον Γ.  Βρούτση. «Ο αδερφός μου πιστοποιήθηκε με 85% αναπηρία. Του είπαν ότι τα χρήματα που δικαιούται δεν θα τα πάρει επειδή στο μεσοδιάστημα δεν ήταν ανάπηρος » συμπλήρωσε η κα. Βουτσινά.

Και συνέχισε απευθυνόμενη στον κ. Βρούτση: «Κοιτώντας στα μάτια έναν άνεργο από 45 ετών και άνω μπορείτε να του πείτε γιατί τον καταδικάσετε σε αεργία; Όχι! Μπορείτε να πείτε κάτι σε εμένα που στα 48 μου χρόνια καλούμαι να συντηρήσω μία οικογένεια με ένα μισθό και να λέω ευχαριστώ στον εργοδότη μου; Δεν έχετε να μου πείτε κάτι»

Ανατριχίλα προκάλεσαν τα τελευταία λόγια της κ. Βουτσινά: «Σήμερα κηδεύτηκε ένα κοριτσάκι 13 ετών που πέθανε από αναθυμιάσεις από μαγκάλι. Σας θεωρώ ηθικό αυτουργό εσάς και όλους τους συνυπεύθυνους που υπογράφετε αυτές τις αποφάσεις με την Τρόικα. Θέλω να ρωτήσω αν κοιμάστε τα βράδια. Εγώ στην θέση σας δεν θα κοιμόμουν. Θα είχα τύψεις. Εσάς προσωπικά δεν σας δέχομαι ούτε σαν υπουργό ούτε σαν υπουργό μου! Ντροπή και αίσχος!»


 Όμως, ούτε η εμφάνιση της Αυγής Βουτσινά στη Βουλή ήταν πρώτη φορά που συνέβαινε. Στα τέλη του Δεκέμβρη του 2014 έστειλε μήνυμα εντός Βουλής και κατά τη διάρκεια της δεύτερης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.
















































































































































































http://www.press-gr.com/2015/10/blog-post_443.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com