Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Αλλάζουν οι εποχές! Γεροβασίλη και Τρέμη γευμάτισαν μαζί (πού αλλού;) στο «Μεγάλη Βρετανία».-Πλήρωσε η ...μεγαλύτερη !!!


Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη δείπνησε μαζί με την δημοσιογράφο Όλγα Τρέμη στο Στο roof garden της «Μεγάλης Βρετανίας»...

Ο Βηματοδότης αναφέρει ότι οι δύο κυρίες έτρωγαν σε πολύ φιλικό κλίμα και τονίζει «ότι ήταν σαν να γνωρίζονταν από χρόνια η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη και η Ολγα Τρέμη». Και συνεχίζει «Άνοιξαν, όπως έμαθα, πολλά θέματα πολιτικά, το πολυνομοσχέδιο, αλλά κυρίως τα τηλεοπτικά. Το γεγονός, όπως μαθαίνω, δεν ήταν άνευ σημασίας. Έφαγαν και οι δύο μοσχαράκι με σαλάτα και πλήρωσε με πιστωτική κάρτα η μεγαλύτερη Όλγα. Στο διπλανό τραπέζι βρισκόταν ο Ν. Μηταράκης μετά της συζύγου του, πλην όμως δεν έδωσαν ιδιαίτερη σημασία».
http://www.press-gr.com/2015/10/blog-post_540.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com