Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ… ΔΩΡΕΑΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ !...


Φαίνεται πως κάποιοι στην Ευρώπη έχουν χάσει κάθε λογική με το τεράστιο θέμα των παράνομων μεταναστών, που συνεχώς διογκώνεται χωρίς να υπάρχει κάποια προοπτική μείωσης όλης αυτής της άνθρωποθύελλας.
Έτσι στην Γερμανία όπου έχουν αρχίσει να καταφτάνουν τα κύματα των παράνομων μεταναστών σαν τρικυμία, ένας ευαγγελιστής ιερέας, ο Ulrich Wagner, παρατήρησε ότι οι αναλογίες των αντρών με τις γυναίκες στους παράνομους μετανάστες είναι ένας προς έξη γυναίκες και αυτό, όπως συμπέρανε ο ευαγγελιστής παπάς, συν τοις άλλοις θα προκαλέσει και σεξουαλικό πρόβλημα.
Για να λυθεί αυτό το πρόβλημα πρότεινε λοιπόν με κρατική δαπάνη… ελεύθερο έρωτα για ελευθέρους ανθρώπους, (λαθρομετανάστες). Ο πάπας αυτός από το Μονάχο που ήδη έχει πλημμυρήσει από παράνομους μετανάστες, πρότεινε το ίδιο το κράτος να χορηγήσει…πόρνες γα όλους αυτούς έτσι ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος από την εκδήλωση βιασμών. Ήδη όπως αναφέρεται έχουν παρατηρηθεί κρούσματα σεξουαλικών παρενοχλήσεων ενώ πρόσφατα στον τύπο αναφέρθηκε η περίπτωση ενός βιασμού μικρού κοριτσιού από ένα παράνομο μετανάστη, (τι μας θυμίζει αυτό ;).
Το θέμα αυτό όμως τον βιασμών από παράνομους μετανάστες είναι πιο έντονο στην Σουηδία. Κανένα κράτος μέσα στην Ευρώπη δεν έχει τόσους πολλούς ισλαμιστές όσο η «προοδευτική» Σουηδία, (στην πόλη Malmoe μετά από 25 χρόνια συνεχούς μετανάστευσης το 25% είναι πλέον μουσουλμάνοι) και σε κανένα άλλο κράτος δεν σε τιμωρούν νομικά τόσο όσο στην Σουηδία όταν πεις κάτι ενάντια στο Ισλάμ. Αποτέλεσμα ; Σε κανένα άλλο κράτος στον κόσμο με δημοσιογραφικές έρευνες, εκτός από την Αφρική, δεν υπάρχουν τόσοι πολλοί βιασμοί όσο στην Σουηδία. Ξέρετε γιατί ; Πάνω από 90 τις εκατό τον βιασμών είναι από ισλαμιστές.
Πριν λίγο καιρό έγινε ένας απίστευτος στην ιστορία βιασμός στην Σουηδία από 7 Αφγανούς λαθρομετανάστες που άφησε άφωνο τους πιο «προοδευτικούς» Σουηδούς. Επί 7 ώρες βίαζαν συνεχώς μια μητέρα 2 παιδιών αφού την ξεγέλασαν και την οδήγησαν σε ένα κέντρο λαθρομεταναστών όπου περίμεναν και άλλοι Αφγανοί. Εκεί την βίαζαν μο ένας μετά τον άλλο και συγχρόνως επιναν και διαφορα ναρκωτικά. Η γυναίκα μετά από αυτό το συμβάν κατέληξε σε αναπηρική καρέκλα.
Η κατάσταση όπως περιγράφεται είναι άκρως ανησυχητική αλλά τα ΜΜΕ προσπαθούν να κρύψουν την ταυτότητα των βιαστών. Συνήθως δείχνουν στις ειδήσεις έναν λευκό άντρα για να μην φαίνεται από πού είναι. Όλη αυτή η κατάσταση έκανε ένα Σουηδό αρθρογράφο τον Klaus Miehling να γράψει στην Huffington Post : «Κάθε γυναίκα που βιάστηκε τις τελευταίες εβδομάδες από λαθρομετανάστες που έρχονται ανεξέλεγκτα στην χώρα μας βιάζεται και από το ίδιο το κράτος μας.»
Πάρτε παράδειγμα όχι από μια οπισθοδρομική χώρα,  αλλά από τις «προοδευτικές» Γερμανία και ιδίως την Σουηδία.

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com