Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Άνεργος δανειολήπτης πέτυχε κούρεμα οφειλών 90,86% ...


«Kούρεμα» σε δάνεια της τάξεως του 90,86% πέτυχε άνεργος οφειλέτης, σύμφωνα με απόφαση του Ειρηνοδικείου Χανίων.
 
Συγκεκριμένα, ένα ζευγάρι οφειλετών από τα Χανιά απευθύνθηκε στο Τοπικό Παράρτημα της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας, προκειμένου να διευθετήσει οφειλές που είχε σε τράπεζες, οι οποίες συνολικά άγγιζαν το ποσό των 376.447,74 ευρώ.
 
Ο άνδρας ο οποίος είναι άνεργος μαζί με τη σύζυγο του έχουν μοναδικό μηνιαίο εισόδημα 150,00 ευρώ από μίσθωση ακινήτου, ενώ οι οφειλές του σε δάνεια ανέρχονται σε 59.411,77 ευρώ. Παράλληλα ο άνδρας έχει μπει ως εγγυητής σε τρία ακόμα δάνεια των οποίων η οφειλή ανέρχεται στο ποσό των 317.035,97 ευρώ.
 
Ο οφειλέτης, με τη συνδρομή των Νομικών Συμβούλων του Παραρτήματος, με απόφαση του Ειρηνοδικείου Χανίων, πέτυχε το «κούρεμα» της συνολικής οφειλής τους σε ποσοστό 90,86% και συνεπώς θα αποπληρώσει μόνον το ποσό των 34.205,07 ευρώ σε 25 χρόνια, καταβάλλοντας μηδενικές δόσεις για τα πρώτα πέντε χρόνια και 142,52 ευρώ για τα επόμενα 20 χρόνια για τη διάσωση της κύριας κατοικίας του.
 
Το μεγάλο επίτευγμα έγκειται στην διάσωση όχι μόνον της κύριας κατοικίας του αλλά του συνόλου της σημαντικής ακίνητης περιουσίας του οφειλέτη που αποτελείται από πολλά ακίνητα, σύμφωνα με άρθρο του cretapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com