Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

"Βράζει" ο ΣΥΡΙΖΑ από την υπουργοποίηση του Δημήτρη Καμμένου !...


"Βράζουν" στον ΣΥΡΙΖΑ για την επιλογή του Αλέξη Τσίπρα να τοποθετήσει ως υφυπουργό στο υπουργείο Υποδομών τον βουλευτή των ΑΝΕΛ Δημήτρη Καμμένο.
Πρώτος από τον ΣΥΡΙΖΑ ο ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδημούλης σχολίασε την επιλογή Δημήτρη Καμμένου με ένα σκληρό μήνυμα μέσω του Twitter.
«Στηρίζω απολύτως την Κυβέρνηση Τσίπρα. Δεν είμαι όμως καθόλου ευτυχής με την υπουργοποίηση ενός προσώπου με ακραίες κ ρατσιστικές απόψεις».

Στα κάγκελα είναι όμως και η ομάδα των «53» με την περίπτωση του Δημήτρη Καμμένου. Μάλιστα υποστηρίζουν ακόμα και αν αυτοί που αποφάσισαν την τοποθέτηση του στην κυβέρνηση δεν γνώριζαν την διαδικτυακή δραστηριότητα του, όφειλαν να την ελέγξουν.
Χαρακτηριστικά αναφέρουν πως με μία σύντομη περιήγηση στο διαδίκτυο ο καθένας μπορεί να διαβάσει τις τοποθετήσεις του, οι οποίες σε καμία περίπτωση δεν συνάδουν με μια αριστερή κυβέρνηση.   
Ακολούθησε και ο συντάκτης της Αυγής Πέτρος Κατσάκος, ο οποίος σχολιάζοντας την τοποθέτηση Καμμένου στην κυβέρνηση έγραψε στο twitter:
«Χάσαμε την ξενοφοβική γκαζιάρα (προφανώς αναφέρεται στην Ραχή Μακρή) και ψωνίσαμε τον ομοφοβικό τραμπούκο. Καλοφόρετος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com