Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

Τεράστιες οι οικονομικές απώλειες των επιχειρήσεων στο λιμάνι της Κω,λόγω των μεταναστών !!!




Πτώση μέχρι και 30% στον τζίρο τους έχουν τις τελευταίες ημέρες οι περισσότερες επιχειρήσεις κοντά στο λιμάνι της Κω λόγω του μεγάλου προβλήματος που υπάρχει με τους μετανάστες. Τις τελευταίες ημέρες οι μετανάστες και οι πρόσφυγες έχουν κατασκηνώσει στο κέντρο της πόλης με τις γειτονικές επιχειρήσεις να μην μπορούν να δουλέψουν.
Το πρόβλημα γίνεται ακόμα μεγαλύτερο αν αναλογιστεί κανείς ότι ορισμένοι tour operators προτρέπουν τους πελάτες τους να μην επισκεφθούν την πόλη της Κω έτσι ώστε να αποφύγουν την επαφή μαζί τους!
Φωτογραφίες Γιώργος Παπαποστόλου (facebook)
lathrometanastess
lathrometanastess5






















http://www.koews24.gr/politika/item/225048-terasties-oikonomikes-apoleies-ton-epixeiriseon-sto-limani-tis-ko-logo-ton-metanaston-b-b

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com