Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

Ελάτε κ.Τσουκαράκη και εμείς θα σας βάλουμε μπροστά-μπροστά !!!





Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και πάλι θα βρεθεί στο πλευρό των Σωμάτων Ασφαλείας στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιήσουν την Παρασκευή 4 Σεπτέμβρη στη Θεσσαλονίκη, εν όψει των εγκαινίων της Διεθνούς Εκθέσεως από τον Πρωθυπουργό της Χώρας.
Και πέρυσι η Ένωση μας είχε βρεθεί στην “πρώτη γραμμή” του αγώνα και μαζί με αυτή της Ηπείρου, ένωσαν τις φωνές τους και έστειλαν το μήνυμα πως οι Έλληνες Στρατιωτικοί είναι “ενωμένοι και όχι δεδομένοι”!
Φέτος τα πράγματα δείχνουν να είναι ακόμα πιο δύσκολα για τους συναδέλφους. Η διαφαινόμενη λαίλαπα μέτρων φαίνεται πως θα χτυπήσει δυνατά όλους τους στρατιωτικούς. Έτσι, η παρουσία μας σε κάθε διαμαρτυρία, σε κάθε αγώνα και σε κάθε δυναμική κινητοποίηση είναι πιο επιτακτική παρά ποτέ. Για άλλη μια φορά φαίνεται όμως πως είμαστε μόνοι μας. Φαίνεται πως λίγες Ενώσεις πάλι θα κρατήσουν ψηλά τη σημαία του αγώνα των στρατιωτικών. Η ΠΟΕΣ, η ομοσπονδία μας, για ακόμη μια φορά, δείχνει περί άλλων να τυρβάζει. Ο πρόεδρος της τηρεί τη γνωστή πια στάση… που κάποιοι δεν διστάζουν να την χαρακτηρίσουν και “ύποπτη”. Τη στιγμή που κανένας δεν περισσεύει από τον αγώνα, αυτός “βολεμένος” στην καρέκλα δίπλα στον Υπουργό, φωνάζει και πάλι… “απών”.
Δεν πειράζει Ανέστη Τσουκαράκη. Να είσαι καλά και να συνεχίζεις όπως πάντα τον δικό σου μοναχικό αγώνα της προσωπικής σου “ανόδου”. Καλά κάνεις! Τα χρόνια περνάνε και ότι προλάβει ο καθένας…
Εμείς όμως οι λίγοι… οι γραφικοί στρατιωτικοί της Μακεδονίας, θα σε προσκαλέσουμε για ακόμα μια φορά να βρεθείς στο δρόμο μαζί μας. Να βρεθείς στο δρόμος όχι για μας, αλλά για όλους τους στρατιωτικούς. Γιατί κάπου μέσα σου το ξέρεις πως έρχεται τσουνάμι για όλους μας. Και όσο κι αν εσύ είσαι “βολεμένος”, όπως λέει και ο λαός, αν πιάσει φωτιά το δικό μας σπίτι, δύσκολα θα γλυτώσει και το δικό σου.
Αδελφές Ενώσεις Στρατιωτικών, αγαπητή ΠΟΕΣ (έστω κι έτσι που σε έχουν καταντήσει) θα σας περιμένουμε όλους. Ο δρόμος του αγώνα είναι μακρύς και δύσκολος και δεν μας περισσεύει κανείς. Η δικαίωση είναι κοντά αλλά χρειάζεται τη φωνή όλων μας.
Τέλος αρχι-μεγαλό-συνδικαλιστή Ανέστη Τσουκαράκη… απευθύνουμε για τελευταία φορά πρόσκληση προσωπικά σε σένα να βρεθείς στη Θεσσαλονίκη στις 4 του Σεπτέμβρη.
Σου υποσχόμαστε πως… -Θα σε βάλουμε μπροστά-μπροστά στην πορεία. -Θα βγεις εσύ τις περισσότερες φωτογραφίες -Θα απευθύνεις εσύ τον χαιρετισμό εκ μέρους των στρατιωτικών
Τι λες;;; Με αυτούς τους όρους, δέχεσαι;;;
Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μακεδονίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com