Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

ΛΗΜΝΟΣ: Στρατιωτικός συνελήφθη από θηροφύλακα !...



Άδεια από την υπηρεσία του είχε ένας στρατιωτικός και σκέφτηκε να τη γιορτάσει με… στιφάδο!
Μόνο που κυνηγούσε παράνομα λαγούς και με μέσα τα οποία απαγορεύονται αυστηρά κι έτσι βρέθηκε αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη, πολιτική και στρατιωτική.
Ένας ομοσπονδιακός θηροφύλακας που έκανε περιπολία στην περιοχή Βίγλα της Λήμνου σταμάτησε για τυπικό έλεγχο το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο στρατιωτικός και βρήκε μέσα δυο νεκρούς λαγούς, το κυνήγι των οποίων απαγορεύεται σε όλο το νησί καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους! Μάλιστα, ο λαθροθήρας είχε σκοτώσει τα θηράματα χρησιμοποιώντας αεροβόλο όπλο.
Μετά τη μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του ο θηροφύλακας, ο στρατιωτικός παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης με βαριές κατηγορίες, καθώς κυνηγούσε απαγορευμένο είδος και πριν από την έναρξη της κυνηγετικής περιόδου και με μέσο που υπάγεται στο νόμο περί όπλων, ενώ δεν είχε ποτέ άδεια θήρας.















 http://espekm.gr/home/?p=9213















protothema.gr – policenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com