Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

"Ισχυρό ράπισμα" της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος στους απάτριδες που αφαίρεσαν την Ποντιακή Γενοκτονία από την διδακτέα ύλη ...


Οι συριζαίοι του υπουργείου Παιδείας αποφάσισαν μονομερώς την αφαίρεση του κεφαλαίου που περιλαμβάνει την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού από τους τούρκους. Όχημα για την αφαίρεση του επίμαχου κεφαλαίου ήταν η αντικατάστασή του με άλλα, «πιο επίκαιρα» που αναφέρονται στην οικονομία. Το αίτιο, φυσικά, ήταν η πάγια θέση της «νέας αριστεράς» και της παγκοσμιοποιητικής οικουμενικής δεξιάς για εθνική λήθη.
Τόσο οι αριστεροί του Σύριζα, όσο και οι δεξιούληδες της φάπας και της υποταγής, θέλουν να ξεχάσουμε την ιστορία μας, ώστε να προχωρήσουν τα σχέδια της παγκοσμιοποίησης, που προστάζουν την άμβλυνση των εθνικών διαφορών, την απόσβεση της ιστορικής μνήμης, ώστε να επιτευχθεί η «παγκόσμια φιλία» του εμπορίου και των ανοιχτών κοινωνιών. Ιδιαιτέρως οι συριζαίοι έχουν ένα παραπάνω λόγο να επιθυμούν αυτή τη διαγραφή της ιστορίας για. πολιτικούς λόγους που άπτονται του ανθελληνισμού τους.
Υπόνοιες για ξένα κέντρα αφήνει η ΠΟΕ, γράφοντας: «Δεν μπορούμε να διανοηθούμε ότι η συγκεκριμένη κίνηση υπαγορεύτηκε από ξένα κέντρα, που χρόνια τώρα ενοχλούνται από τον αγώνα μας για την διεθνή αναγνώριση της Γενοκτονίας των προγόνων μας». Πραγματικά αυτό που λένε δεν μπορεί να απέχει πολύ από την πραγματικότητα, δεδομένου ότι πολιτικάντηδες τόσο από τη ΝΔ, όσο και τον Σύριζα, μονίμως εναγκαλίζονται με τούρκους πράκτορες και τον τούρκο πρόξενο στη Θράκη.
Μάλιστα η επιλογή των κεφαλαίων που πρόκειται να αντικαταστήσουν την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού, αφήνει αποχρώσες ενδείξεις για την ύπαρξη τουρκικού δάκτυλου, όπως υπονοεί η ΠΟΕ στην επιστολή της. «Η ελληνική οικονομία μετά την επανάσταση» και «η οικονομία κατά το 19ο αιώνα» είναι τα κεφάλαια που μπαίνουν στην ύλη και υποψιαζόμαστε άκρατη προπαγάνδα για την «οικονομική ανάπτυξη επί τουρκοκρατίας» και για τους «αμόρφωτους που κάνανε επανάσταση ενάντια στην Υψηλή Πύλη».
Όπως ευστόχως σημειώνει η ΠΟΕ στην επιστολή της: «ευτυχώς υπάρχουν και άνθρωποι οι οποίοι είναι προσηλωμένοι σε υψηλότερα ιδανικά και όχι στα ζητήματα της οικονομίας και της επικαιρότητας». Φωνή βοώντος εν τη ερήμω, βεβαίως, όταν αυτά τα λόγια απευθύνονται σε συριζαίους υλιστές, που μετράνε τα πάντα με το χρήμα ή τα μερίδια στην JP Morgan (για να είμαστε πιο ακριβείς).
Μόνο εμείς οι Εθνικιστές μπορούμε να αντιληφθούμε αυτό που σημειώνει η ΠΟΕ. Για εμάς τα ανώτερα ιδανικά της Εθνικής Μνήμης και της ενεργητικής προσήλωσης στα Εθνικά Ιδανικά είναι ο φάρος και η πυξίδα του Αγώνα μας, ενώ η Οικονομία αποτελεί μονάχα ένα μέσο προς την επίτευξη του σκοπού, που είναι η δημιουργία ενός νέου πολιτισμού από το Έθνος μας.
Όλα εν τέλει καταλήγουν και πάλι στην αιώνια πάλη Ιδεαλισμού και Υλισμού. Στην πάλη που τη σήμερον ημέρα μετουσιώνεται στην μάχη Φιλελευθέρων και Μαρξιστών εναντίον των Εθνικιστών. Είναι η μάχη των Ανώτερων Ιδανικών, εναντίον του Χρήματος. Αυτή τη μάχη προτιθέμεθα να δώσουμε και να νικήσουμε!

Κώστας Αλεξανδράκης.

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com