Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝεα ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΣΥΝΑΔΙΝΟΥ-"Η γνωστή και πεπατημένη οδός στις κρίσεις των Ενόπλων Δυνάμεων"...

Η συγκυβέρνηση ΣΑΝΕΛ δεν πρωτοτύπησε για ακόμη μία φορά. Και δεν αναφέρομαι στο χειρότερο μνημόνιο που επέβαλλε στον ελληνικό λαό, απείρως χειρότερο από αυτά των προηγουμένων κυβερνήσεων και μάλιστα με αριστερή βούλα.

Αναφέρομαι στην κρίση – αποστρατεία Κωσταράκου και την τοποθέτηση του Αποστολάκη ως Α/ΓΕΕΘΑ, στο παραπέντε της προκήρυξης εκλογών. Αναμένοντας το πρωθυπουργικό διάγγελμα του συντρόφου Αλέξη, ο οποίος μετά από 7 μήνες διαπραγμάτευσης και όχι διακυβέρνησης,  κατάφερε να υποθηκεύσει το μέλλον και την περιουσία του ελληνικού λαού και να γεμίσει με λαθρομετανάστες την Ελλάδα, η κυβέρνηση πραγματοποίησε, δια περιφοράς συλλογή υπογραφών, για τις κρίσεις των Α/ΓΕΕΘΑ και Α/ΓΕΝ.

Στα χνάρια λοιπόν των προηγούμενων κυβερνήσεων, που πηδώντας από το καράβι, δέσμευαν τους επόμενους με τις επιλογές τους όσον αφορά στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων. Το ίδιο έπραξε και ο Καραμανλής με την, αυγουστιάτικη, αποστρατεία Γράψα, λίγο πριν προκηρύξει εκλογές αλλά και ο Τζέφρυ – ΓΑΠ με την αποστρατεία 11 ανωτάτων ενώ παρέδιδε αυθημερόν στον Παπαδήμο, γιατί τάχα φοβόταν πραξικόπημα…

Είναι φανερό πλέον ότι, οι πολιτικοί του λεγόμενου «συνταγματικό τόξου» στην Ελλάδα θεωρούν ότι, μπορούν να παίζουν με τους θεσμούς, να ποδηγετούν τη δικαιοσύνη και να απαξιώνουν τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας.

Χρυσή ευκαιρία στις επόμενες εκλογές λοιπόν, να αποκατασταθεί η Δημοκρατία και η λαϊκή κυριαρχία στην πατρίδα μας. Ψήφο στο Λαϊκό Σύνδεσμο – Χρυσή Αυγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com