Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

MIA ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ "ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΟΡΘΙΟ"...


"Ο Επίτιμος Αρχηγός του ΓΕΣ Αθανάσιος Τσέλιος, με γραπή δηλωσή του παρεμβαίνει στις εξελίξεις . Είναι η πρώτη παρέμβαση στρατιωτικού και είναι μια παρέμβαση η οποία μπορεί να ερμηνευθεί ως υποστήριξη της λεγόμενης “ευρωπαϊκής πορείας” της χώρας!
ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ:
"Ο Στρατός όμως πρέπει να μείνει ΟΡΘΙΟΣ, καθότι είναι ένας υγιής και βασικός πυλώνας της πατρίδος μας και σε αυτό πρέπει να βοηθήσουν όλοι.
Ο Στρατός είναι απαραίτητος για τα δύσκολα.

Οι συνεχείς αναφορές για δήθεν περικοπές των δαπανών, εξοικονόμηση χρημάτων από κλείσιμο μονάδων, σχηματισμών και στρατοπέδων και η πλήρης αξιοποίηση της περιουσίας του ΤΕΘΑ, είναι λόγια χωρίς βαθιά σκέψη και καλή εκτίμηση.

Ως εκ τούτου, η μη ορθή εκτίμηση και οι λάθος αποφάσεις θα έχουν ζημιογόνα αποτελέσματα για τον Στρατό και την πατρίδα μας.

Το προσωπικό του Στρατού μας όπως πάντα, από τον Αρχηγό ΓΕΣ, του αξιωματικούς τους υπαξιωματικούς μέχρι και τον τελευταίο στρατιώτη(ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ...ΟΠΛΙΤΗΣ...) γνωρίζουν πολύ καλά την αποστολή τους, πιστεύουν σε αυτή και είναι ορκισμένοι και αποφασισμένοι να την φέρουν εις πέρας με επιτυχία."

οnalert.gr

ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ:
 (AΠΡΙΛΙΟΣ 2013)

ΟΙ...ΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ. 

 ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ:

"ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΕΦΤΥΣΑΝ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΣΠΡΟΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ,ΕΝΩ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ NRF-LAND COMPONENT ΕΠΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΣΟΙ ΞΕΝΟΙ...ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΛΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ...ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΣΤΑΣΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΟΚΥΝΕΣ...Κ.Λ.Π.ΟΤΑΝ Ο ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΘΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΝΥΝ Α/ΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ...ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΩΜΑΣΤΕ...
ΑΣΕ ΠΟΥ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΕΛΙΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΓΓΛΙΚΑ/ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΓΕΣ/Η ΠΙΟ ΝΟΤΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ Η ΣΜΥ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ/ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.../ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ. ΚΑΛΟ ΚΟΜΑΝΤΟ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.../ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ...ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ...
"


http://politikologia1.blogspot.gr/2013/04/blog-post_8335.html

AYTA ΓΙΑΤΙ ΤΑ "ΧΑΠΑΤΑ" ΚΑΙ ΤΑ " ΠΑΡΤΑΛΙΑ" ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ 

...ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΠΙΑΤΣΑ"...

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ  ΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ Ε.Δ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com