Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΡΑΜΑ ...


Κάποτε ο Χίτλερ και το ναζιστικό καθεστώς που είχε για πρώτη φορά στην παγκόσμια ιστορία δημιουργήσει ένα καταπληκτικό καθεστώς παραπληροφόρησης και πλύσεως εγκεφάλου, γνωστό σαν προπαγάνδα, είχε πει το έξης : «Make the lie big, Make it simple, Keep saying it, And ebentually they will believe it», δηλαδή, «Κάντε το μεγάλο ψέμα, Κάντε το απλό, Συνεχίστε να το λέτε και Τελικά θα το πιστέψουν»!
Το μεγαλύτερο ψέμα που προκάλεσε το μεγάλο σύγχρονο ελληνικό δράμα είναι  το ελληνικό χρέος και ότι οι Έλληνες τρώνε τα λεφτά των άλλων Ευρωπαίων και ιδίως των Γερμανών φορολογούμενων. Το μεγαλύτερο χρέος σήμερα στον κόσμο είναι αυτό των Ηνωμένων Πολιτειών. Σύμφωνα με τα στοιχεία του ίδιου του Αμερικανού Θησαυροφυλακίου, η Αμερική έχει χρέος που φτάνει στα 18 τρισεκατομμύρια δολάρια, αλλά 6 τρισεκατομμύρια εκτός ισολογισμού και άλλα 100 τρισεκατομμύρια από μη χρηματοδοτούμενες υποχρεώσεις στην κοινωνική ασφάλεια και στο σύστημα υγείας.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες συνεχίζουν να δημιουργούν τεράστια δημοσιονομικά ελλείμματα τρεχουσών συναλλαγών. Στην ουσία είναι ένα εδώ και καιρό πτωχευμένο έθνος, αλλά αυτό δεν φαίνεται για ευνόητους λόγους.
Όπως αναφέρει σε μια ενδεικτική της ανάλυση το αμερικανικό δίχτυο, King World News, σήμερα το διεθνές οικονομικό σύστημα με πρωτοβουλία της γεμανοκρατούμενης Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει συγκεντρώσει τα πυρά του προς την Ελλάδα. Στην πραγματικότητα όμως όλη η Δύση είναι σε καθεστώς πτώχευσης, συμπεριλαμβανόμενου και της Ιαπωνίας. Το χρέος των σκόπιμα ψευδώς ονομαζόμενων υπεραναπτυγμένων χώρων όπως Αμερική, Γερμανία, Γαλλία, Μεγάλη Βρετάνια, είναι ασύλληπτο και πέραν κάθε δυνατής κατανόησης και κάνεις δεν γνωρίζει πως θα αντιμετωπιστεί. Και όλο αυτό το σάπιο οικοδόμημα δημμιουργήθηκε  εξ’ αιτίας της μεγάλης άπατης, δήθεν ανάπτυξης του οικονομικού συστήματος της Δύσης, που βασίστηκε σε πλαστά δεδομένα τα οποία εξυπηρετούσαν κάποιους τοκογλυφικούς κύκλους της παγκόσμιας ελίτ.
Η Ελλάδα επιλέχτηκε από αυτό το σάπιο σύστημα σαν κομβικό σημείο αυτή της κρίσης γιατί έχει τεράστιο συμβολισμό για την Ευρώπη και για την παγκόσμια κοινότητα. Η καταστροφική για την χώρα μας αυτή επιλογή, διευκολύνθηκε από μια εσωτερική δασολογική και προδοτική πολίτικη ελίτ που το μονό που της ενδιέφερε είναι το πώς θα λεηλατεί επί δεκαετίες την χώρα για τα ιδιοτελή της συμφέροντα.
Κάποτε όμως τα ψέματα τελειώνουν και ο ίδιος ο πρόγονος των Μέρκελ- Σόιμπλε, ο Χίτλερ, θα το είχε συνειδητοποιήσει αυτό όταν θα έβλεπε τα ρωσικά και τα συμμαχικά στρατεύματα να κατευθύνονται προς το Βερολίνο.
Το πρόβλημα και φυσικά δεν είναι η Ελλάδα και η μικρή ελληνική οικονομία. Το πρόβλημα είναι τα τεράστια χρέη των ανεπτυγμένων χωρών που προβάλλονται σκόπιμα σαν οικονομικοί γίγαντες με γυάλινα όμως πόδια. Το προπέτασμα και το ξεγέλασμα είναι η οικονομική κρίση της Ελλάδας.
Ποιος όμως θα μπορέσει να ξυπνήσει ένα λαό που επί δεκαετίες τον έχουν αποκοιμίσει με τα ΜΜΕ καλλιέργειας της αποταύτισης του, της αδρανοποίησης του εγκέφαλου του και της αποκτήνωσης της καθημερινότητας του.
Η Ορθόδοξη ελληνική διοικούσα εκκλησία θα μπορούσε να προβάλλει αναχώματα αντίστασης στην καταστροφική πλύση εγκέφαλου του ελληνικού λαού παίζοντας τον ιστορικό της σωτήριο ρόλο, αλλά… δυστυχώς, είναι ένα τεράστιο μηδέν!
Όσοι θέλουν να «ξυπνήσουν» ας ψάξουν παραπέρα, πιο πέρα από την ελληνική σκοτεινή παραπληροφόρηση. Ευτυχώς υπάρχουν στην Ευρώπη και πολύ περισσότερο και στην Αμερική, Άνθρωποι μα άλφα κεφαλαίο, που έχουν βάλει σκοπό της ζωής τους να ενημερώνουν τους λαούς για την μεγάλη άπατη και την μεγάλη παγίδα που τους έχει στήσει η μαύρη ελίτ της παγκόσμιας καταστροφής. Το μεγάλο θύμα σήμερα είναι η πατρίδα μας, αύριο όμως ;
Στο χέρι μας είναι να ξυπνήσουμε!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com