Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

“Ένα απλό ΟΧΙ μας έμεινε – Όπως και να έχει είμαστε χρεοκοπημένοι” ...


“Με όσα έχουμε δει έως τώρα, δεν πρέπει να εμπιστευόμαστε καμία κυβέρνηση. Ακόμη και η παρούσα, που δείχνει να αγωνίζεται για τα καλά και συμφέροντα του έθνους, δεν ξέρουμε κατά βάθος που αποσκοπεί με το δημοψήφισμα και που θα οδηγήσει την χώρα.
Όπως και να΄χει, είμαστε ήδη χρεοκοπημένοι, κατεστραμμένοι, ξεπουλημένοι και διαλυμένοι, τόσο σαν κράτος, όσο και σαν κοινωνία. Δεν έχουμε τίποτα χειρότερο να πάθουμε ή να φοβηθούμε. Παρ’ όλα αυτά, οι ¨Ευρωπαίοι Εταίροι μας ¨ συνεχίζουν να μας εκβιάζουν λες και μπορούν να μας κάνουν μεγαλύτερο κακό. Ουσιαστικά το μόνο που θέλουν είναι η περεταίρω (ολοκληρωτική) ταπείνωση μας και στην συνέχεια ο βιολογικός μας αφανισμός μέσω της υπογεννητικότητας και της συγχώνευσης του DNA μας με ορισμένους απολίτιστους κοπρο-λαούς της ανατολής.
«Έλληνας θα ειπεί το πρωί να γελάς σαν παιδί. Το μεσημέρι να κουβεντιάζεις φρόνιμα. Και το δείλι να δακρύζεις περήφανα.»
Δημήτρης Λιαντίνης
Ας καταλάβουμε επιτέλους ότι δεν υπάρχει, ούτε υπήρξε ποτέ Ευρωπαϊκή Ένωση, υπάρχει μόνο η Γερμανική αλαζονεία καμουφλαρισμένη με το παραμύθι της Ενωμένης Ευρώπης. Πίσω από την σημαία της Ε.Ε. υπάρχει η σημαία του Γ΄ Ράιχ που θέλει να υποτάξει και να εκμεταλλευτεί τους υπόλοιπους ευρωπαϊκούς λαούς προς όφελος του. Η ευρωπαϊκή ένωση ήταν μια φάκα που έφερε όλους τους λαούς κάτω από ένα κοινό νόμισμα και ευρωπαϊκό σύνταγμα, με αποτέλεσμα η Γερμάνια να εισβάλει ταυτόχρονα και με μεγάλη ταχύτητα σχεδόν σε κάθε ευρωπαϊκό κράτος προσποιούμενη τους ¨Ευρωπαϊκούς θεσμούς¨ ώστε να αλώσει τα πάντα στο πέρασμα της με πρόφαση την αυστηρή τήρηση των οικονομικών κανονισμών. Η Αγγλία και η Ελβετία, οι δυο πιο πλούσιες χώρες της Ευρώπης μετά την Γερμανία, κράτησαν τα εθνικά τους νομίσματα και δεν ¨έμπλεξαν¨ καθόλου με το ευρώ. Αυτό δείχνει πως το μέγεθος της άπατης της ευρωπαϊκής ένωσης, κάποιοι το γνώριζαν εδώ και αρκετά χρόνια.
Η Ελλάδα σαν χώρα και σαν έθνος είπε δυο μεγαλοπρεπέστατα ΟΧΙ στους Γερμανούς, στους αντίστοιχους παγκοσμίους πολέμους.
Η Ελλάδα στάθηκε εμπόδιο δύο φορές στις επεκτατικές τάσεις των Γερμανών και στους συμμάχους της και ήταν μια από τις βασικότερες αίτιες να χάσει και τους δυό πολέμους. Σήμερα ο πόλεμος γίνεται με οικονομικά μέσα (…έως τώρα) και μας δίνεται μια ακόμη ιστορική ευκαιρία (στα τελευταία 100 χρόνια) να πούμε ένα τρίτο ΟΧΙ στο Ευρωπαϊκό μόρφωμα της Γερμανίας, που ενδεχομένως να οδηγήσει στην διάλυση της αλαζονείας του Γ΄ Ράιχ και των αμερικανών εντολοδόχων τους.
Έτσι κι αλλιώς το μέλλον θα είναι δύσκολο. Έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα στο κακό και στο χειρότερο, χρέος μας είναι να διαλέξουμε το λιγότερο κακό για ν΄αφήσουμε την ελπίδα ζωντανή στις επόμενες γενεές.
ΔΕΝ έχουμε να χάσουμε τίποτα άλλο.
ΕΧΟΥΜΕ μόνο την Ελληνική μας περηφάνια να κερδίσουμε.
ΧΡΕΟΣ μας είναι να μην φοβηθούμε.
ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ δεν έχουμε σκύψει ποτέ.
«Ετούτος δω ο λαός δε γονατίζει παρά μονάχα μπροστά στους νεκρούς του».
Ρίτσος
ΕΧΟΥΜΕ τις αποφάσεις των ιερών προγόνων μας, να μας καθοδηγούν.
ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ μας είναι να ξανά γράψουμε ιστορία.
ΝΑ ΠΟΛΕΜΙΣΟΥΜΕ και να παρασύρουμε τους εχθρούς μας στον ίδιο γκρεμό που έσπρωξαν και εμάς. Εμείς γνωρίζουμε τον δρόμο της επιστροφής και της αναγέννησης, Αυτοί θα χαθούν, όπως πάντα… για πάντα! Ήρθε η ώρα να πέσουν μαζί μας στον λάκκο που μας έθαψαν, και τότε θα δούμε ποιός είναι ο σπόρος που θα φυτρώσει και θα αντικρύσει ξανά τον ήλιο, και ποιος θα γίνει το σάπιο λίπασμα που θα κείτεται θαμμένο στα σκοτάδια της ιστορίας.
ΟΧΙ λοιπόν!
Ένα απλό ΟΧΙ!
Ένα ήρεμο και ταπεινό ΟΧΙ!
Άλλα θα είναι τόσο ηχηρό και δυνατό, που θα αντηχεί στα αυτιά των Γερμανών με τρόμο και θα ανασύρει ξανά τις άσχημες μνήμες του παρελθόντος τους.
Τι ειρωνεία άραγε…
Να είμαστε 7 χρόνια υπό την κατοχή των Γερμανω-ευρωπαίων
Να έχουμε υπογράψει δύο μνημόνια
Να έχουν γίνει εκατοντάδες συναντήσεις για την Ελλάδα
Να μας έχουν στείλει χιλιάδες σελίδες ταπείνωσης να εφαρμόσουμε
Να μας έχουν πάρει όλα τα χρήματα.
ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Είμαστε ακόμη όρθιοι και δεν μπόρεσαν να μας ρίξουν.
Τώρα εμείς ετοιμαζόμαστε να πούμε ένα απλό ΟΧΙ,
σε μια μέρα,
μια λέξη,
τρία γράμματα!
ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ!
Οι Σπαρτιάτες έλαβαν επιστολή από τον εχθρό να παραδώσουν τα όπλα τους διότι αν εισβάλουν στην Σπάρτη δεν θα δείξουν κανένα έλεος. Και οι Σπαρτιάτες του απάντησαν Λακωνικά, με μια μόνο λέξη «…ΑΝ…».
Παυσανίας Λακωνικά
“ΑΝΑΞ ΑΥΤΟΝ”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com