Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ--ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥεα-ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΣ ΘΡΑΚΗ ...








Ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής ο Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος πραγματοποίησε τριήμερη περιοδεία στην ακριτική Θράκη. Πλήθος κόσμου προσήλθε για να παρακολουθήσει τις ομιλίες του στην Ορεστιάδα, Αλεξανδρούπολη και Κομοτηνή.

Η Χρυσή Αυγή αποδεικνύει έμπρακτα το μεγάλο ενδιαφέρον της για την Θράκη μας και τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει έχοντας απέναντί της το καρκίνωμα που ονομάζεται Τουρκικό Προξενείο. Ο Συναγωνιστής τονίζοντας την αναγκαιότητα της φύλαξης των Θερμοπυλών παρότρυνε τους παρευρισκόμενους να συνεχίσουν να στηρίζουν τον Λαϊκό Σύνδεσμο ενάντια στους προδότες της Πατρίδας μας. Ζήτησε να επιμένουν στον δίκαιο αγώνα τους, να μην εγκαταλείψουν τα ιδανικά τους και το κυριότερο να παραδειγματιστούν από τον Αρχηγό μας και τους υπόλοιπους Συναγωνιστές.

Παρά τις άδικες και αντισυνταγματικές φυλακίσεις δεν έπαψαν ούτε στιγμή να αγωνιούν και να αγωνίζονται για την Πατρίδα μας και τον Ελληνικό λαό. Ένας λαός που πρέπει να αφυπνιστεί σήμερα γιατί αύριο θα είναι αργά. Σε μας τους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισες δόθηκε αυτή  η εντολή και πρέπει να τη φέρουμε εις πέρας. Η επαφή με τους συμπολίτες μας μπορεί να φέρει διαφωνίες το σημαντικό όμως είναι να αφυπνιστούν και να μην αδιαφορούν. Η Πατρίδα μας εκπέμπει σήμα κινδύνου και μόνο ενωμένοι μπορούμε να τη σώσουμε. Όλοι πρέπει να εναντιωθούμε στην σκλαβιά που μας ετοιμάζουν γιατί Κριτές, θα μας δικάσουν, οι αγέννητοι και οι νεκροί.
                       
 
Ανάλογες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν σε Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα.

Ακολουθούν συνεντεύξεις και ρεπορτάζ από τα τοπικά ΜΜΕ.



Στην Αλεξανδρούπολη βρέθηκε, ένας εκ των τριών Ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής, ο Γιώργος Επιτήδειος, για να μιλήσει σε κομματική εκδήλωση στα γραφεία του κόμματος. Ο  Ευρωβουλευτής, μιλώντας στην κάμερα του ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ, δήλωσε ότι η κυβέρνηση με το τρίτο μνημόνιο θα φέρει τη χώρα σε δυσμενή θέση, πρόσθεσε όμως, ότι ποτέ δεν είναι αργά  για την ανάκαμψη, αρκεί  όπως τόνισε, οι Έλληνες να φανούν αντάξιοι του ένδοξου παρελθόντος.

                                         
Σε συνέντευξη στο Status Radio είπε ότι η κυβέρνηση διαπραγματεύτηκε ανεπιτυχώς την τελευταία στιγμή, απεμπολώντας εκ των πραγμάτων την εναλλακτική της επιστροφής στο εθνικό νόμισμα. 



                                       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com