Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

ΒΟΜΒΑ! Θέμα με την 1η Στρατιά…


Ο βουλευτής της ΝΔ του Ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας, ζητά με ερώτησή του από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνο Καμμένο να διαψεύσει τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν για πιθανό ενδεχόμενο κλεισίματος της 1ης Στρατιάς.
Ο Λαρισαίος πολιτικός με την ερώτησή του, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στο αρμόδιο Υπουργείο για τους κινδύνους που ελλοχεύουν από το ενδεχόμενο κλεισίματος του Στρατηγείου της Λάρισας, τόσο σε αμυντικό όσο και σε συμβολικό επίπεδο. “Σε μια περίοδο που παρατηρείται μια έξαρση αλυτρωτικού εθνικισμού τόσο στην εύφλεκτη γειτονιά μας όσο και σε περιοχές που βρίσκονται όχι και τόσο μακριά από τη χώρα μας, είναι τουλάχιστον ανεύθυνο να πραγματοποιηθεί ένα τέτοιου είδους σχέδιο. Η κατάργηση του μεγαλύτερου Στρατηγείου της χώρας μας, θα στείλει μήνυμα στρατιωτικής αδυναμίας, αμυντικής αποδόμησης και έλλειψης στρατηγικού σχεδιασμού, ανοίγοντας την όρεξη σε όλους όσοι επιβουλεύονται αποσταθεροποίηση της περιοχής και πρόκληση θερμών επεισοδίων”, ήταν οι χαρακτηριστικές δηλώσεις του κ. Κέλλα.



























http://www.makeleio.gr/?p=403865

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com