Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Αυτά τα ονόματα έχουν “κλειδώσει” για τον Ανασχηματισμό ...


Σύμφωνα πάντα με τις έως τώρα πληροφορίες στη θέση του Π. Λαφαζάνη,νέος υπουργός… Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, θα είναι ο Σκουρλέτης. Ποια ονόματα έχουν κλειδώσει για υπουργικές θέσεις.
Ο Π. Σκουρλέτης, σύμφωνα με πληροφορίες , είναι ο νέος υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης στη θέση του Π. Λαφαζάνη.
Για τη θέση του Π. Σκουρλέτη έχει γίνει πρόταση στον Αλέξη Μητρόπουλο, ενώ για τη θέση του Δημήτρη Στρατούλη έχει γίνει πρόταση στον Σάββα Ρομπόλη.
Νέα κυβερνητική εκπρόσωπος αναλαμβάνει η Όλγα Γεροβασίλη, ενώ ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης θα αναλάβει καθήκοντα κοινοβουλευτικού εκπροσώπου δίπλα στον Ν. Φίλη.
Τα τηλεφωνήματα του πρωθπυουργού προς τους υποψήφιους υπουργούς συνεχίζονται, ενώ ο ανασχηματισμός θα γίνει το αργότερο σήμερα.
Αμέσως μετά την ανακοίνωση της σύνθεσης της νέας κυβέρνησης θα ακολουθήσει η ορκωμοσία κι εντός της ημέρας η παράδοση παραλαβή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com