Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

ΠΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ...






Σύμφωνα με πληροφορίες , νέος Πρόεδρος της Βουλής θα είναι ο Αλέξης Μητρόπουλος, νυν α’ αντιπρόεδρος, όπως αποφασίστηκε από τον Πρωθυπουργό.
Αυτός είναι, άλλωστε, ο λόγος που δεν υπουργοποιήθηκε στον ανασχηματισμό που ανακοινώθηκε το βράδυ της Παρασκευής ο Αλέξης Τσίπρας.
Η απόφαση είναι ειλημμένη και η σχετική ανακοίνωση θα συνταχθεί μόλις βρεθεί η φόρμουλα να φύγει από το αξίωμά της η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η κυρία Κωνσταντοπούλου παρά το γεγονός ότι καταψήφισε τη συμφωνία της Κυβέρνησης με τους δανειστές, δηλώνει ότι δεν παραιτείται. Έτσι, λοιπόν, “χτενίζεται” το Σύνταγμα για να βρεθούν τρόποι να εκπέσει του αξιώματός της με πιθανότερο αυτό της πρότασης μομφής. Βέβαια, δεν αποκλείεται να μεταπειστεί και να υποβάλει την παραίτησή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com