Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Έρχεται η “Νύχτα των Μεγάλων Μαχαιριών” !!!Στις 20:00 η συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, στις 20:30 η ΚΟ των ΑΝΕΛ !...


Λαφαζάνης και Στρατούλης θεωρούνται από τώρα τα πρώτα θύματα του Ανασχηματισμού. Τι θα γίνει με την Ζωή Κωνσταντοπούλου;…
Σε βαρύ κλίμα αναμένεται να διεξαχθεί η σημερινή συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για τη συμφωνία που θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα στις 20:00 το απόγευμα στην αίθουσα της Γερουσίας της Βουλής. Λίγο αργότερα, θα συνεδριάσει και η ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Η θυελλώδης συνεδρίαση γίνεται στον απόηχο της προαναγγελίας για σκληρή στάση απέναντι στην συμφωνία Τσίπρα από την Αριστερή Πλατφόρμα μέσα από το μανιφέστο του iskra. Παναγιώτης Λαφαζάνης και Δημήτρης Στρατούλης θεωρούνται πλέον ήδη ξένο σώμα στο υπουργικό συμβούλιο και αναμένεται να ανασχηματιστούν.
Την ίδια ώρα τα βλέμματα όλων αναμένεται να είναι στραμμένα στην Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com