Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2015

Standard and Poor's: Αιφνίδια υποβάθμιση της αξιολόγησης της Ελλάδας !!!


Σε αιφνιδιαστική υποβάθμιση της αξιολόγησης της Ελλάδας, κατά μια βαθμίδα, σε CCC, από CCC+ προηγουμένως, προχώρησε ο αμερικανικός οίκος αξιολόγησης Standard and Poor's.
Η απρόσμενη υποβάθμιση της αξιολόγησης της Ελλάδας επιβεβαιώνει την κλιμάκωση των πιέσεων από όλες τις πλευρές με στόχο την επίτευξη συμφωνίας μεταξύ ελληνικής κυβέρνησης και δανειστών.
Ειδικότερα, o oίκος προχώρησε στην υποβάθμιση, κατά μια βαθμίδα, της μακροπρόθεσμης αξιολόγησης της Ελλάδας σε CCC, από CCC+ προηγουμένως, με αρνητικό outlook.
Tαυτόχρονα επιβεβαίωσε τη βραχυπρόθεσμη αξιολόγηση C για την Ελλάδα.
Όπως επισημαίνει η Standard and Poor's, η απόφασή της να υποβαθμίσει την αξιολόγηση της Ελλάδας συνιστά παραβίαση του οικονομικού της ημερολογίου.
Η παραβίαση του οικονομικού ημερολογίου πραγματοποιείται σε εξαιρετικά κρίσιμες καταστάσεις.

 


www.bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr