Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

BINTEO--ΛΕΣΒΟΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ ..ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !...


Γράφει ο Βαρθολομαίος .Τριανταφυλλίδης.
 

ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ έχουν πλημμυρίσει το κεντρικότερο σημείο του νησιού, την προ- κυμαία της Μυτιλήνης. Τόπος άφιξης και αναχώρησης όσων ταξιδεύουν με καράβι. Η εικόνα αποκαρδιωτική. Δεκάδες ξαπλωμένοι καταγής ή σε παγκάκια. Αλλοι τόσοι πε- ριφέρονται μέσα στην πόλη θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο την υγεία των πολιτών αφού, σύμφωνα με το ΚΕΕΛΠΝΟ απο- τελούν υγειονομικές βόμβες που κουβαλούν από τριτοκο- σμικές ασθένειες μέχρι ακάρεα. Οι πολίτες της Λέσβου άρχισαν να αντιδρούν ενοχλού- μενοι από την πρωτοφανή εικόνα, μιας και μέχρι σήμερα οι παράνομοι μετανάστες μεταφέρονταν άμεσα στην Αθήνα με αποτέλεσμα οι ντόπιοι να μην έχουν την εικόνα της …ειδυλλιακής συμβίωσης με τους «ευπαθείς». Εν μέσω μεσαιωνικών εικόνων με φόντο το κάστρο, η «πρώτη φορά αριστερά» του ΣΥΡΙΖΑ σε συνεργασία με τους (τα κάνω όλα) Ανθελ προσπαθούν να βρουν τρόπο να ισορροπήσουν την κατάσταση... Λόγω ελλείψεως ουσιαστικού ανθρωπισμού και εθνικού φρονήματος, η μόνη λύση που καταλήγουν είναι η λύση ‘’κρύβω τα σκουπίδια κάτω απ’ το χαλάκι ΄΄.
Ετσι, η λύση που προτάθηκε από τον δήμαρχο Λέσβου κ. Γαληνό και  υλοποιείται την στιγμή που διαβάζονται αυτές οι γραμμές, είναι η εξής. Ας κρύψουμε τους παράνομους μετανάστες στο πάρκο οδικής αγωγής ακριβώς δίπλα από τον βιολο- γικό καθαρισμό και την μπόχα του. Έτσι θα έχουμε και τους πολίτες πιο ήσυχους, και τους πολύτιμους αδελφούς Τούρκους τουρίστες ευχαριστημένους με την εικόνα της καθαρής πόλης.... Βλέποντας όλο το σκηνικό που διαμορφώνεται στη Λέσβο από τους σύγχρονους εφιάλτες σε πιάνει θλίψη και οργή.
Την εποχή που η πατρίδα δέχεται την μαζικότερη εισβολή στην πολυχιλιετή ιστορία της οι σύγχρονες Θερμοπύλες έχουν καταληφθεί από προδότες, τους πιο βρώμικους και προσκυνημένους που έχει γνωρίσει αυτός ο ματωμένος από τους εξ ανατολών τόπος. Μοναδική ελπίδα για την ορι- στική επίλυση του καταστροφικού, βοηθούμενου εκ των έσω, βίαιου εποικισμού, είναι η άμεση απέλαση όλων των παράνομων μεταναστών και φύλαξη των συνόρων μας α- πό ενισχυμένες δυνάμεις χερσαίες και θαλάσσιες. Είναι καιρός να πάψει το θέατρο του παραλόγου που έχει στή- σει το ανθελληνικό κατεστημένο και να ξεκινήσουμε να χτί- ζουμε μια πατρίδα από την αρχή, βασιζόμενη σε παναν- θρώπινες αξίες , με ουσιαστικό ανθρωπισμό, που θα είναι αγκαλιά και αρωγός για τον Έλληνα.
























































































 Αρθρο γιά τήν λαθρομετανάστευση  τού Γραμματέα τού Λαικού Συνδέσμου Τ.Ο ΛΕΣΒΟΥ  στήν  εφημερίδα ''Εμπρός'' πού κυκλοφορεί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com