Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2015

Δεύτεροι οι Αλβανοί μετά τούς Σύριους στον κατάλογο αιτούντων άσυλο στην Γερμανία ...


Ο αριθμός των Αλβανών αιτούντων άσυλο στη Γερμανία συνεχίζει την ανοδική του πορεία. Τα επίσημα στοιχεία του Υπουργείου Εσωτερικών της Γερμανίας δείχνουν ότι το μήνα Μάιο καταγράφηκαν 4992 Αλβανοί αιτούντες άσυλο, τον Απρίλιο 4794 και το Μάρτιο 3020.

Οι Αλβανοί κατατάσσονται στη δεύτερη θέση στον κατάλογο των αιτούντων άσυλο, μετα τους Σύριους που το Μάιο ανήλθαν στους 5100 αιτούντες άσυλο.

Στην τρίτη θέση κατατάσσεται η Σερβία, με προφανή διαφορά με την Αλβανία.

Οι αιτούντες άσυλο απο την Σερβια το Μάιο δεν ξεπέρασαν τους 1990, σε σύγκριση με 2279 τον Απρίλιο.

Μειώθηκαν απο την άλλη οι αιτούντες άσυλο από το Κοσσυφοπέδιο. Το Μάιο καταγράφηκαν 1947 άτομα, ενώ τον Απρίλιο του 4608.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του γερμανικού Υπουργείο Εσωτερικών, αυξανόμενη τάση παρουσιάζουν μόνο η Συρία και η Αλβανία.http://www.himara.gr/blog/latest?format=feed&type=rss

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr