Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Διαψεύδει συνέντευξη στο "Παρασκήνιο" ο Λαφαζάνης: Ήταν μια άτυπη συζήτηση ...


Στην συνέντευξη αναφέρεται ότι o Λαφαζάνης κάνει λόγο για ρήξη με τους δανειστές ακόμη και αν αυτό προκαλέσει εκλογές.
«Η προσπάθεια του Χρ. Καπούτση να αποδώσει μια άτυπη συζήτηση που είχαμε, σε συνέντευξη στην εφημερίδα “Παρασκήνιο” (20/6), χωρίς τη συγκατάθεσή μου, ήταν ατυχής σε ορισμένα σημεία της.
Αυτό επισημαίνει σε ανακοίνωση του ο Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης και Ενέργειας Π. Λαφαζάνης.
"Δεν αμφισβητώ τις καλές προθέσεις και την εντιμότητα της προσπάθειας του φίλου δημοσιογράφου, αλλά θεωρώ ότι ορισμένες απόψεις σε λεπτά θέματα που μου αποδίδει, δεν είναι αντιπροσωπευτικές όσων ατύπως του εξέθεσα.", αναφέρει χαρακτηριστικά.
Στην συνέντευξη αναφέρεται ότι Παναγιώτης Λαφαζάνης κάνει λόγο για ρήξη με τους δανειστές ακόμη και αν αυτό προκαλέσει εκλογές.
Συγκεκριμένα ο   υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας και ηγέτης της Αριστερής Πλατφόρμας αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο των εκλογών σε περίπτωση ρήξης με τους δανειστές, γιατί όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, η κυβερνώσα Αριστερά δεν μπορεί να αυτο-εξευτελιστεί.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
www.bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com