Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

ΜΗΠΩΣ ΕΜΠΙΠΤΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ;;;ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΟΝΒΟΪ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ ....


To ¨Καραβάνι της Αφθονίας¨ έρχεται στην Ελλάδα στις 9 Ιουλίου!

 ΓΙΑ 11 ΦΟΡΑ ΤΟ ¨ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ¨ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ
Για 11η φορά ξεπροβοδήθηκε το ¨Καραβάνι της Αφθονίας¨ που θα στήσει στα Βαλκάνια ιφτάρ, καρδιακούς δεσμούς και τραπέζια πολιτισμού. Ο δήμαρχος Αϊντινέρ κρατώντας μια καμήλα ξεπροβόδησε σύμφωνα με τις παλιές παραδόσεις το κονβόι.
…………….
¨Η ΑΔΕΡΦΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΣΥΝΟΡΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ¨
Μιλώντας στην τελετή ο δήμαρχος Αττίλα Αϊντινέρ, είπε : ¨Το σχέδιο Ραμαζάνι στα Βαλκάνια είναι ένα σχέδιο φιλίας, ειρήνης και πολιτισμού.  Εμείς δεν αρκούμαστε στο να στήνουμε μόνο τραπέζια ιφτάρ στα Βαλκάνια. 10 χρόνια τώρα χτίζουμε γέφυρες φιλίας μεταξύ της Τουρκίας και των Βαλκανίων. Διότι η αδερφοσύνη μας σύνορα δεν γνωρίζει. Ευχαριστώ ιδιαίτερα το κάθε έναν που μόχθησε για αυτό το σημαντικό μας σχέδιο πολιτισμού.¨
……………..
Το ¨Καραβάνι της Αφθονίας¨ που άρχισε το 2005 με το σύνθημα ¨η αδερφοσύνη σύνορα δεν γνωρίζει¨, 10 χρόνια τώρα έχει πάει σχεδόν σε κάθε πιθαμή και σε κάθε πόλη των 9 Βαλκανικών χωρών Κροατία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Σερβία, Μαυροβούνιο, Αλβανία, Κόσσοβο, FYROM, Ελλάδα και Βουλγαρία, φτάνοντας σε 1 εκατομμύριο άτομα.
Το πρόγραμμα
αρχείο λήψης
Περ. Ρόντοπ Ρουζγκαρί   12/6/2015
Σχ : Όπως φαίνεται από το πρόγραμμα στις 11 Ιουλίου θα βρίσκονται στην Κομοτηνή και στις 12 Ιουλίου στην Ξάνθη.  
......
ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ,ΣΤΙΣ 30 IOYNIOY 2014 TO ΕΓΚΥΡΟ SITE NEWSPOST(http://newpost.gr/post/365968/toyrkia-mas-stelnei-to-karabani-ths-afthonias).

Ξεκίνησε και φέτος το «καραβάνι της αφθονίας» που χρηματοδοτεί η Άγκυρα και δεν είναι τίποτα άλλο από τη προσφορά γευμάτων «ιφτάρ» για τους μουσουλμάνους που ζουν στην Ελλάδα και σε άλλες βαλκανικές χώρες.
Επιδίωξή της είναι να προβληθεί ως κυρίαρχη δύναμη και να προπαγανδίσει ότι για όλους τους μουσουλμάνους της βαλκανικής χερσονήσου ενδιαφέρεται η Τουρκία και πρέπει να την αισθάνονται πατρίδα τους(!). Απόδειξη ότι η κίνηση αυτή εντάσσεται στη πολιτική της προπαγάνδας είναι ότι τα δωρεάν αυτά θρησκευτικά γεύματα δεν τα προσφέρει στο εσωτερικό της η Τουρκία.
Τυπικά το Καραβάνι αυτό διοργανώνεται από το δήμο Μπαϊράμπασά, που βρίσκεται κοντά στη Κωνσταντινούπολη.
Μάλιστα έγινε και ειδική εκδήλωση ,πριν ξεκινήσουν τα φορτηγά αυτά για τα ταξίδια τους στα Βαλκάνια , όπου μετείχαν ,οι βουλευτές της Κωνσταντινούπολης Χουσείν Μπουργκέ και Σιρίν Ουνάλ. 
Ο δήμαρχος του Μπαϊράμπασά Ατίλα Αϊντινέρ εξήρε όλους όσους δούλεψαν για το Καραβάνι της Αφθονίας και είπε ότι:

«Mε αυτή την αφορμή στήνονται “γέφυρες καρδιάς” ανάμεσα στην Ανατολία και τα Βαλκάνια. Για αιώνες ζήσαμε δίπλα δίπλα με τα αδέρφια μας στα Βαλκάνια. Μαζί τους γίναμε, γείτονες, συγγενείς, γίναμε ένα. Το ότι άλλοτε ζήσαμε στα ίδια
και άλλοτε σε διαφορετικά πολιτικά σύνορα, δεν άλλαξε ποτέ αυτή την πραγματικότητα».
Το «Καραβάνι της Αφθονίας» θα σταματήσει σε εννέα χώρες και θα προσφέρει τα θρησκευτικά αυτά γεύματα, στην Ελλάδα , στη Βουλγαρία, στη FYROM, στην Αλβανία, στο Κόσοβο, στο Μαυροβούνιο, στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, στη Σερβία και στην Κροατία.
Η δράση αυτή της τουρκικής προπαγάνδας ξεκίνησε πριν από περίπου δέκα χρόνια  και έχει προσφέρει συνολικά 1.000.000 δωρεάν γεύματα.
Παράλληλα με το δωρεάν φαγητό στους μουσουλμάνους που ζουν σε βαλκανικές χώρες η Άγκυρα στέλνει και μουσικά συγκροτήματα.
Γ. Κοκ.

TA ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com