Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

"Κάθετη" διάψευση από ΓΕΕΘΑ για δημοσιεύματα περί περικοπής οδοιπορικών των μονίμων στελεχών ...


Πολλά κέντρα εντός και εκτός Ελλάδος δείχνουν να ενεδιαφέρονται για να προκαλέσουν αναταραχή στο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων, ειδικά στο χώρο του μόνιμου προσωπικού. Και το ΓΕΕΘΑ σπεύδει για άλλη μια φορά να διαψεύσει απίθανα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία κόβονται τα οδοιπορικά στις ΕΔ των μονίμων στελεχών.
Ας δουμε ολόκληρη την ανακοίνωση: "Με αφορμή σειράς δημοσιευμάτων σε ιστοσελίδα, αναφορικά με πρόταση του Συμβουλίου Αρχηγών Γενικών Επιτελείων (ΣΑΓΕ) για περικοπή των «οδοιπορικών» των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων ως ισοδύναμο οικονομικό μέτρο, το ΓΕΕΘΑ  ανακοινώνει ότι ουδέποτε πραγματοποιήθηκε σύγκληση του ΣΑΓΕ στην οποία να συζητήθηκαν ή αποφασίσθηκαν οικονομικά θέματα και πολύ περισσότερο η παραπάνω πρόταση.
Ως εκ τούτου, οποιαδήποτε πληροφόρηση με διαφορετικό περιεχόμενο είναι αβάσιμη και ψευδής, οδηγεί στη δημιουργία λανθασμένων εντυπώσεων και υπονομεύει το ηθικό και τη συνοχή των ΕΔ.".












































































































































































































defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com