Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

ΕΠΙΚΑΙΡΟ:"Δεν γνωρίζω για νέα πρόταση – Δεν έχει αλλάξει τίποτα"...


Με το ίδιο  βλέμμα πάντα σταθερός στις δραματικές του απόψεις.

Ότι δεν γνωρίζει για κάποια νέα πρόταση από την Ελλάδα υποστήριξε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, προσερχόμενος στη νέα συνεδρίαση των ΥΠΟΙΚ της Ευρωζώνης, το μεσημέρι της Δευτέρας.
Σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους, λίγες ώρες πριν από την έκτακτη Σύνοδο Κορυφής για την Ελλάδα, ο κ. Σόιμπλε είπε πως δεν ξέρει για καμία νέα πρόταση και ότι η κατάσταση για εκείνον είναι ίδια όπως με την Πέμπτη.
Σύμφωνα με τον Γερμανό ΥΠΟΙΚ, η κατάσταση με την Ελλάδα δεν είναι εύκολη και όπως υπογράμμισε, χωρίς ουσιαστικές προτάσεις, δεν μπορεί να γίνει σοβαρή προετοιμασία για μια Σύνοδο για την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com