Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Θα γίνουν οι Μεταθέσεις των Στελεχών των Ε.Δ …Και αν ναί με τι ; ...


Ολοκληρώθηκαν οι Μεταθέσεις των Στελεχών του ΓΕΣ αυτό το Σαββατοκύριακο …πλήν του Υγειονομικού που σύμφωνα με πληροφορίες θα ολοκληρωθούν σήμερα !
Ένα από τα βασικά ερωτήματα που που είναι πάνω από όλα είναι πως θα ολοκληρωθούν οι μεταθέσεις και με τι λεφτά …Γιατί τα 60 ευρώ δεν φτάνουν ούτε για τα διόδια και δεν κάνουμε λόγο για βενζίνη ,προκαταβολές ενοικίων και μετακόμιση όλης της Οικογένειας !
Ούτε βέβαια οτι θα μπορέσουν τα στελέχη τα κλείσουν τις υποχρεώσεις τους σε λογαριασμούς ΔΕΗ-ΟΤΕ -ΝΕΡΟ! …Για τους γνωρίζοντες την κατάσταση για να κάνεις διακοπή των λογαριασμών πρέπει να τους εξοφλήσεις!
Εκτός και αν κάποιοι πιστεύουν οτι τα Στελέχη μας έχουν κάποιο κουμπαρά όπως κάποιοι Βουλευτές του Σύριζα που πήγαν και πήραν κάποιες χιλιάδες ευρώ την παρασκευή το βράδυ απο το ΑΤΜ της Βουλής ! (φώτο)..Το ομολογούν οι ίδιοι μόνο 2200 ευρώ έβγαλε είπε η κυρά !
Είναι πολύ εύκολο να λές φιλοσοφίες όταν δεν έχεις στο κεφάλι σου τέτοια πράγματα και να κάθεσαι να βλέπεις τηλεόραση ! Να μιλήσουμε για Ηθικό των Στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων που η οικογένια στην καλύτερη των Πειρπτώσεων θα είναι με τους γονείς τους στο Χωριό και οι ίδιοι σε Έβρο και νησιά ,αν καταφέρουν να φτάσουν !
Πάντως ο ΥΕΘΑ Καμμένος που έχει και την ευαισθησία να κινηθεί προς αυτόν τον Τομέα …εξάλου ο ίδιος έλεγε οτι οι Τράπεζες έχουν δις ευρώ μόλις πριν δύο ημέρες !





http://espekm.gr/home/?p=8199














veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com